U bent hier: Home / Wilders deelnemer aanslag MH17 (2)

Wilders deelnemer aanslag MH17 (2)

by J.L. de Kreek — last modified 10-02-2015 15:40
Opgeslagen onder:

De met een beroep op de Wet Openbaarheid Bestuur verkregen documenten door RTLNieuws in verband met de aanslag op de MH17 leveren voeding aan de these dat het 'umfeld' van Wilders schuldig is aan de aanslag. Duidelijk is dat internationaal ook door de VS erkend is dat als de separatisten schuldig zijn er van een kennelijke vergissing sprake is. De separatisten hebben de Nederlanders graag als vriend. Ook laat het verloop van de conflicten escalatie aan de zijde van het officiële bestuur van Oekraïne zien.

Er is een extreem rechtse wind in Oekraïne die waait en de drijvende kracht is achter het geweld. In die zin is het ouderwets bal in Oekraïne. Alle openbare bediscussieerde informatie op internet laat zien dat BUK 312 de grootste kanshebber is om de bewuste raket afgeschoten te hebben. Het imponeert als een feit dat deze BUK ten tijde van de aanslag in bezit was van een speciale groep Oekraïense vechtjassen die gesteund zijn door prominenten uit het 'umfeld' van Wilders.

Het conflict in Oekraïne moet gezien worden als de volgende poging van Nazi's en fascisten om wereldmacht te grijpen. Willens en wetens de confrontatie uitlokkend met Rusland terwijl wat Rusland doet in verband met Oekraïne en de Krim vele keren meer beschaafd is dan het hele manifesteren van het zich vrij wanende westen in moslimlanden. Tegen Rusland zal Europa niet op kunnen. Amerika zal Europa offeren om de hegemonie uit te breiden in Rusland en Azië. Een oude doctrine die op basis van de zelf gepleegde aanslagen in de VS 11 september 2001 invulling gegeven wordt.

Wat iedereen vergeet in verband met Oekraïne is dat de Amerikaanse bondgenoot reeds lange tijd extreem agressief is ook naar de eigen Amerikaanse burgers in Amerika. De aanslagen 11 september 2001 zijn door een groep Amerikaanse terroristen begaan. Omdat de torens van de Twin Towers niet ingestort kunnen zijn door de vliegtuigen moet er een andere kring van personen actief geweest zijn dan officieel wordt beweerd. Amerika is gegijzeld door een militaire junta. Deze militaire junta ondersteunt een 'corporate oligargy'.

Leidende personen in dit conglomeraat komen uit de familie die ook Hitler betaalde en middels de onderneming juridisch eigenaar was van Auschwitz toen er Joden zijn vermoord. De helden van Geert Wilders blijken de nooit eerder ontmaskerde grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 te zijn. Volgers van deze helden zijn de ondersteuners van de groep die naar alle waarschijnlijkheid de aanslag op de MH17 gepleegd heeft, kennelijk om Nederland, de wereld en Europa te betrekken bij een ideologisch gemotiveerd gewapend conflict tegen Rusland.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus