U bent hier: Home / Wilders dient Satan

Wilders dient Satan

by J.L. de Kreek — last modified 07-10-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Filosofen die filosoferen dat God niet bestaat zijn onwetenschappelijk of begrijpen niet dat God de eerste geest is die Jehova heet en alles zelf bedenkt. De creatie van de engelen, en de sterren en de planeten en de maan en de zon en de mensen. In de tijd van God was alles binnen zeven dagen gedaan. Voor de mensen is dat een eeuwigheid en wordt het ontstaan van de mensheid aan de evolutie gerelateerd.

God bestaat ook buiten het bestaan van mensen, dieren of dingen. Wanneer er niks is gaat God alleen. God heeft aan zichzelf genoeg om te bestaan. God bestaat uit zichzelf altijd en eeuwig. Er is nooit geen God. God is overal en altijd en God is alwetend. God is de liefhebbende vader en heet Jehova. God heeft de Bijbel laten schrijven. In drie delen: het Oude Testament, het Nieuwe Testament en de Koran.

De Koran is ook voor de Nederlandse gelovigen en volgers van Jezus Christus het laatste boek van de Bijbel wat zij altijd hebben weggelaten. Eigenlijk is God ook verantwoordelijk voor Satan. Satan is een gevallen engel die regeren wil in plaats van God en de mensheid bestuurt op aarde. Door de Zondeval baren vrouwen pijnlijk en is het leed op aarde gekomen. Het Loskoopoffer zou daaraan een eind gemaakt hebben indien de mensen het begrepen hadden. Dan was de aarde reeds het Paradijs geweest waarop gelovigen preluderen.

Bepaalde gelovige preluderen terrorisme gerelateerd op dat paradijs omdat zij geloven dat de verlosser onder hen is. Politiek maatschappelijk bereiden zij de geprofeteerde oorlog aller oorlogen voor die een eind zou moeten maken aan alle oorlogen en waarbij de Joden totaal creperen of zich bekeren tot het geloof van de volgers van de helden van Geert Wilders, om hun patroon tot Nasi te laten kronen.

Satan gebruikt organisaties en personen om de mensheid in de greep te krijgen. Satan personifieert zich in mensen, veelal persoonlijkheden met macht en/of middelen. Satan is de grote misleider. In de context van de samenleving anno 2015 moet daaronder begrepen worden de politiek en media en dan vooral de verondersteld gelovigen in de politiek en de Roze Omroepvereniging. Als de Bijbel iets leert is het dat gelovigen in de politiek een grotere zonde is dan naar de hoeren gaan.

Niet te ontkennen valt dat de gelaatsuitdrukking van sommige prominenten automatisch doen denken aan Satan. Wanneer naar de 'track record' gekeken wordt van deze personen blijken hun familie een welhaast Satanische voorgeschiedenis te bezitten waarbij zij de Satanische misdrijven van het Naziregiem op de Joden ondersteunen. De Holocaust op de Joden is niet alleen de strijd van de elite voor macht over het Midden Oosten. Meer dan dat is het de manifestatie van de oorlog tussen God en Satan en het Armageddon Beest wat in 1897 ritueel is opgetuigd door de helden van Geert Wilders.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus