U bent hier: Home / Wilders en de gaskamers

Wilders en de gaskamers

by J.L. de Kreek — last modified 04-10-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Er is een directe link tussen Geert Wilders en de gaskamers want de familie van de patroon van de held van Wilders had Auschwitz in bezit toen er Joden vergast werden. Deze directe link geldt dus ook voor zij die solidair zijn met Wilders zoals Jan Roos, Thierry Baudet en GeenStijl. De uitgever van GeenStijl accepteerde reeds in 1922 de antisemitische plannen van de helden van Wilders zonder het publiek te waarschuwen.

De collaboratie van de Telegraaf met de bezetter in 1940-1945 was ruim van te voren voorbereid. Na de oorlog werd de Telegraaf slechts lauwtjes afgestraft voor de ondersteuning van de Nazi plannen van de helden van Wilders. Dat de helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van Hitler en de moord op de 110.000 Nederlandse Joden had Jan Roos van GeenStijl allang makkelijk zelf kunnen zien aan de authentieke antisemitische teksten der Zionisten die op Jodenhaat.nl uitgestald staan.

Dat Wilders & co waaronder begrepen Jan Roos het leuk vinden om Joden en Zionisten op één lijn te stellen houdt niet in dat zij straffeloos op één lijn gesteld mogen worden. Jan Roos weet het allemaal zo goed over racisme en antisemitisme. Luisteren naar de Joden doet hij niet. Jan Roos volgt de goede vrienden van de antisemieten die door hen geaccrediteerd zijn om Joodse rijkdommen te executeren. De tweede generatie die de bui ziet hangen heeft aangifte gedaan van terrorisme gerelateerde en internationale misdrijven van Wilders en GeenStijl en dus Jan Roos als grootste clown van het stel.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus