U bent hier: Home / Wilders en de gaskamers

Wilders en de gaskamers

by J.L. de Kreek — last modified 13-02-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Jean Marie Le Pen wordt vervolgd omdat hij over de Joodse zanger Patrick Bruel schreef: 'De volgende keer bouwen we wel weer een oven.' De ovens in Auschwitz om de Joden te cremeren zijn gebouwd op initiatief van de helden van Wilders. Het kamp zelf was via de ondernemingen bezit van de Zionistische familie die tevens Hitler financierde en patroon was van de helden van Wilders. De locatie van Auschwitz is uitgezocht door de paramilitaire organisatie van een held van Wilders.

Het douchen, vergassen en verbranden van de Joden is bedacht door journalisten, opiniemakers en prominente schrijvers met Zionistische ambities die de helden van Wilders zijn. Dat blijkt uit talrijke publicaties geschreven en gepubliceerd door de helden van Wilders. Het hele idee om Joden uit te roeien en ze als slaven te laten werken in kampen komt van Theodor Herzl, held van Wilders. Van Hitler is nooit een bevel gevonden om de Joden uit te roeien. Het decreet waarmee bepaald is dat de Joden moesten worden vernietigt komt van de oprichters van Israël. 

De journalisten die de helden van Wilders zijn waren tevens de 'founding fathers' van Israël. De Holocaust is bedacht door het bestuur van Israël in de periode van 1885 tot 1945. Israël werd door de bestuurders in die periode gezien als Natie met een volk zonder land en met een zogenaamd historisch recht op Palestina. Om dat land in bezit te krijgen heeft Israël de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust geregeld. De oprichters van Israël schrijven in 1940 zelf dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog is. Ze bedoelen een Zionistische oorlog. 

Hoewel Wilders graag doet alsof Israël een Joodse staat is en Zionisme en Jodendom hetzelfde zijn zeggen Joden dat het Zionisme haaks staat op het Jodendom en dat de Nazipropaganda gebaseerd is op wat de Zionisten zeiden. De Zionisten hebben symbiotisch samengewerkt met de Nazi's om de door de Zionisten bedachte Holocaust te laten plaatsvinden. Exact is te bepalen wie waar en wanneer de Holocaust bedacht heeft. Dat was Theodor Herzl te Parijs 08 juni 1895. Dit blijkt onweerlegbaar uit de dagboeken van deze held van Wilders.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus