U bent hier: Home / Wilders & Geen Stijl aanvallen

Wilders & Geen Stijl aanvallen

by J.L. de Kreek — last modified 12-02-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Wilders, de bron van het terreur, krijgt van Geen Stijl weer alle ruimte pontificaal op de voorpagina. Verzwijgend dat de helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945, en dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Ook verzwijgt Geen Stijl dat Geert Wilders politiek ambtelijk deelneemt aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Irak.

Geert Wilders en Geen Stijl zetten de weg voort die Adolf Hitler en de Zionisten zijn ingeslagen. Het is al zo vaak geschreven op het goedenieuws.nl, met authentieke bewijselementen onderbouwt. Ook de moord van Wilders op misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS is bewezen, en toch kiest Geen Stijl ervoor Geert Wilders kritiekloos te faciliteren alsof de Blonde Geit één woord waarheid spreekt. Wilders is het probleem. Door Wilders is de terreurdreiging verhoogd.

Wilders is al jaren geleden gewaarschuwd dat zijn negativiteit werkt als een rode lap op de woedende islamitische stier en dat hij daarmee gevangenzettend opereert. Wilders trekt zich helemaal niks aan van de adviezen van de deskundigen van de inlichtingen en veiligheidsdiensten en misbruikt de informatie om de vijand extra op te hitsen tegen de Staat, zijn eigen beveiliging uitlokkend. Omdat de kwestie Wilders reeds geruime tijd aan de orde is en hij zo goed geholpen wordt door Geen Stijl en de druk oploopt nadert het kookpunt en het moment dat Geen Stijl definitief offline is.

Bij Geen Stijl wordt tot op de dag van vandaag niet begrepen dat de medewerkers aan de foute kant van de strijd propaganda leveren aan terroristen in de Nederlandse politiek en dat Geen Stijl & co op ramkoers liggen met hun slachtoffers. Ook door de Nazi's is geleerd van de Tweede Wereldoorlog. Beter ingedekt in vrije meningsuiting herhalen zij hun kunsten. Geen Stijl, van de Telegraaf, voorop in de propaganda om Geert Wilders groot te maken en houden, en zijn ideologie van haat en verdeeldheid te ondersteunen.

De keuze die gemaakt is in verband met Wilders is hem aan te klagen voor hele zware misdrijven, zoals schuld aan het sneuvelen van twee militairen en de verhoogde terreurdreiging. Die negativiteit van Wilders over de Islam is extreem oncollegiaal van Wilders. Leden van de Nederlandse krijgsmacht zijn in moslimlanden om te stabiliseren, opdat de gewapende Jihad niet aanvalt en Wilders destabiliseert juist willens en wetens uit kennelijk ideologisch oogmerk. Wilders heeft het steeds over een ideologische strijd. Wilders is uit ideologische motieven akkoord gegaan met de illegale oorlog van 'the Coalition of the Willing in Irak'.

Wilders is lid van een terroristische organisatie. Wilders heeft het bloed van in ieder geval anderhalf miljoen arabieren aan zijn handen. Wilders heeft het bloed van leden van de Nederlandse krijgsmacht aan zijn handen. Wilders moet worden aangehouden en meegenomen uit zijn ivoren toren van waar hij zijn troepen aanvoert naar de kerkers van het Oranje Hotel om nooit meer het daglicht te zien. Wilders doden is verboden. Laat onverlet dat de lust bij Jihadisten om hem te vierendelen en aan de Hembrug onderste boven aan de krokodillen te voeren, invoelbaar is.

De wrekende overheid moet Wilders bevoegd vergasten op wraak en vergelding. Wilders begaat meerdere misdrijven die strafbaar gesteld zijn met levenslang. Zware misdrijven waarmee hij willens en wetens de veiligheid van de Staat en bondgenoten in gevaar brengt en de Staat benadeelt ten opzichte van de vijand bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden. Als Wilders af wil van de dreigingen van de Jihad en weer een veilig Nederland wil waar hij normaal over straat kan dan moet hij in de eerste plaats bij en tijdens gewapend conflict in moslimlanden ZIJN BEK HOUDEN!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus