U bent hier: Home / Wilders & GeenStijl uitschakelen

Wilders & GeenStijl uitschakelen

by J.L. de Kreek — last modified 16-01-2016 06:00
Opgeslagen onder:

De virulente Jihad alle middelen rechtens tegen Wilders en GeenStijl woekert voort. De dossiers in de strafklachten tegen hen laten aan twijfel geen ruimte. De torens van de Twin Tower zijn niet door de vliegtuigen ingestort. Geert Wilders en GeenPeil en GeenStijl en de Telegraaf Media Groep en Talpa nemen deel aan de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor WOII en de Shoah en de aanslagen 11 september en mogelijk de aanslag op de MH17.

Het feit doet zich voor dat het journalistieke spoor op basis van open bronnen naar de daders van de aanslag op de MH17 leidt naar Geert Wilders en GeenPeil en GeenStijl en TMG en de terroristische organisatie van de helden van Wilders. De verzoeken die zijn ingediend bij het Gerechtshof liegen er niet om. Drie vette klaagschriften die met elkaar in verband gebracht moeten worden en waarbij bewezen wordt dat de helden van Wilders de geestelijk vaders zijn van de Holocaust. De wegbereiders van Hitler en de gaskamers.

Het is de ordinaire waarheid van de feiten van de helden van Wilders die willens en wetens onder de pet worden gehouden door journalisten en historici als Wierd Duk en waarbij journalisten als Esther Voet deelnemen aan bedreigingen om te voorkomen dat de Nazifeiten van de helden van Wilders in rechte erkend worden. In Nederland doet zich het fenomeen voor waarbij aangevers journalisten zijn die middels valse aanklachten voorkomen dat de Nazifeiten van de helden van Wilders algemeen bekend worden.

Dat er al zo lang geklaagd wordt over Wilders dat hij een gevaar is voor de veiligheid van de Staat met zijn uitingen is omdat Wilders een 'clear and present danger' is voor het Rijk en bondgenoten. De internationale strijd tegen terreur wordt gewonnen door Geert Wilders en GeenStijl te vervolgen. IS wordt verslagen door Geert Wilders en GeenPeil en GeenStijl en de Telegraaf Media Groep en Talpa en andere prominenten juridisch koud te stellen. Bevoegd uit te schakelen. Het is niet anders.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus