U bent hier: Home / Wilders gróte moordenaar

Wilders gróte moordenaar

by J.L. de Kreek — last modified 04-05-2015 09:33
Opgeslagen onder:

Wilders heeft schuld aan de dood van Nederlandse militairen. Ook heeft Wilders schuld aan de dood van honderdduizenden tot meer dan anderhalf miljoen Moslims. Daarom dat de vervolging van Wilders verzocht wordt. De helden van Wilders blijken de nooit ontmaskerde grote kwartiermakers te zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Volgers van de helden van Wilders bedreigen magistraten terrorisme gerelateerd om de Nazi-feiten van de helden van Wilders niet te erkennen.

Het is moeilijk Geert Wilders te vervolgen voor zijn misdrijven van de meest ernstige soort omdat Wilders daarbij bevoegdheden misbruikt en ambtsplichten schendt. Zijn misdrijven zijn voor een deel ambtsmisdrijven waardoor het Openbaar Ministerie tijdelijk onbevoegd is Wilders te vervolgen. Voorts maken magistraten misslagen waardoor de genocide van Wilders nog niet vervolgd is. Niet alle misdrijven van Wilders zijn ambtsmisdrijven. Daar gaat de nieuwe strafzaak tegen Wilders over: www.proceswilders.nl

Niet alleen wordt de vervolging van Wilders verzocht. Ook wordt de vervolging verzocht van arabist Hans Jansen en Geen Stijl in verband met behulpzaamheid aan de misdrijven van Wilders. Hans Jansen liegt dat hij barst over de Koran. Dat wordt allemaal, letter voor letter, aangetoond in het verzoek tot zijn vervolging. Geen Stijl is ouderwets Telegraaf in oorlogstijd dus daar weten zij hoe laat het is. Geen Stijl is de grote gedoger van de misdrijven van Wilders en Jansen omdat de redactie tot de nok gevuld is met haatzaaiers en racisten.

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus