U bent hier: Home / Wilders = Hitler 2.0

Wilders = Hitler 2.0

by J.L. de Kreek — last modified 15-12-2015 17:05
Opgeslagen onder:

Net als bij Hitler 1.0 staan de medewerkers van de Telegraaf vooraan om middels propaganda voor de leider de misdrijven van zijn groep te ondersteunen. De Telegraaf als Wakkerste Krant van Nederland hoort voorop te staan bij het openbaren van het feit dat de helden van Wilders de bedoeling hadden Joden uit te roeien. Het mag niet verteld worden door de volgers van de helden van Wilders waaronder GeenSteil. Daarom bedreigen zij de rechtspraak met afschrikwekkende gevolgen als autoriteiten de Hitleriaanse doelen van de helden van Wilders erkennen.

Geert Wilders en de Telegraaf nemen ook deel aan de groep die de aanslagen heeft gepleegd in de Verenigde Staten 11 september 2001. Dit is mogelijk dezelfde groep die de aanslag gepleegd heeft op de MH17. In ieder geval neemt Wilders deel aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden en zwijgt de Telegraaf in alle toonaarden over deze en andere walgelijke misdrijven van de Beul van Venlo. 

Een van de meest stuitende misdrijven van de Blonde Geit is dat hij middels misbruik van het vrije woord explosieven heeft laten afgaan onder het voertuig van misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de Commandant der Strijdkrachten waardoor zij gesneuveld zijn. Reeds geruime tijd wordt gewerkt aan de vervolging van Wilders in verband met deze misdrijven en de medewerkers van de Telegraaf Media Groep doen de stinkende best de feiten onder de pet te houden.

Het oogmerk van de helden van Wilders is restauratie van het feodaal stelsel van voor de Franse Revolutie en separatie van alle minderheden. Om te beginnen dus met de Joden. De groep volgers van de helden van Wilders ambiëren een volgende Holocaust als derde en finale fase op weg naar wereldheerschappij voor de families die Hitler financierde, Auschwitz in bezit hadden en Charlie Hebdo laten drukken. De vriendin Le Pen van Geert Adolf Wilders mag biddende Moslims in Parijs straffeloos vergelijken met de Duitse bezetter. Ze vergeet dat meeste Moslims Semieten zijn die in eigen land industrieel worden uitgeroeid door Wilders en de groep volgers van zijn helden.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus