U bent hier: Home / Wilders is terrorist

Wilders is terrorist

by J.L. de Kreek — last modified 26-04-2014 09:35
Opgeslagen onder:

Geert Wilders is vooraanstaand politicus en prominent opiniemaker met terroristisch oogmerk. Geert Wilders ondersteunt de plegers van de aanslagen in Amerika 11 september 2001 door te verzwijgen wat iedereen vanaf het Europese vaste land zien kan via YouTube en andere mediakanalen dat de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Ook verzwijgt Wilders dat de Zionistische leiders Herzl en Yabotinsky die hij bewondert de kwartiermakers zijn van WOII en de Holocaust.

Wilders is deelgenoot van kennis over goed en kwaad. Hij weet wie zijn Zionistische vrienden zijn. Ook weet Wilders dat de aanslagen in Amerika 11 september 2001 door een bredere kring gepleegd moet zijn dan de autoriteiten iedereen voorhouden. De geschiedenis zoals deze verteld wordt over de Tweede Wereldoorlog en 9/11 is een leugen waarop Wilders bewust voortborduurt met zijn fratsen. Wilders pleegt aanslagen op de veiligheid van de Staat, leden van de Nederlandse krijgsmacht en de Koninklijke familie.

Het is om zuur van te worden omdat de kleine Jihad naar Nederland komt. Koppensnellen. Zelfmoord aanslagen. Straatgevechten. Doden op het plein. De markt De bus. De deportatie van Moslims wellicht. Segregatie. Precies zoals de Zionisten dat sinds het eerste uur augustus 1897 gewild hebben. Wilders weet dit allemaal want het staat allemaal pontificaal te lezen in de vele digitale archieven die Internet rijk is. Dat komt allemaal uit 200pxZeev_Jabotinsky.jpgbibliotheken en breinen van personen waarvan iedereen aanneemt dat het weldenkende mensen zijn.

Wilders is ook zo'n weldenkend men, denken mensen. Henk en Ingrid denken dat, of in ieder geval Wilders denkt dat Henk en Ingrid dat denken. Wilders in nu 50 jaar. Gelukkig begint hij er in rap tempo slechter uit te zien. Misschien dat hij de druk van zijn strafvervolging reeds ervaart. Wilders wordt juridisch natuurlijk opgejaagd tot de Blonde Geit veilig en wel in de cel in beheer van Dienst Justitiële Inrichtingen zit. Duurt het nog twee jaar, dan duurt het nog twee jaar. Wilders zal er eerder komen dan hij denkt, ondanks zijn dreigen met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak.

Wilders pleegt een laffe aanslag op de democratie en het Koninkrijk. Via zijn Geert Wilders Weekly hitst hij in Moslimlanden ouderwets katholiek op tot vernietiging van de islam in Arabische landen. Daarbij beroept hij zich erop een representant te zijn van de democratie, vrijheid en het Koninkrijk Nederland. Iedereen die in een Arabisch land woont krijgt vanzelf een hekel aan democratie omdat het Geert Wilders gedoogt; die met politieke middelen ongestraft illegale oorlogen, terrorisme en genocide in Irak pleegt. Geert Wilders heeft nog niet zo heel goed begrepen wat de mores is van de Joods-christelijke cultuur. 

De wil om Wilders vervolgd te hebben is al van ouds gebaseerd op Joods-christelijke traditie. Lieden als Geert Wilders zijn altijd afgestraft door de Joods-christelijke traditie. Dat zal nu niet anders zijn. Geert Wilders is een naar vervelend hardnekkig staatsrechtelijk kankertje wat Joods-christelijk vakkundig weggesneden worden moet om de goede delen niet te beschadigen. Geert Wilders vertegenwoordigt een bepaalde vorm van staatsrechtelijke verrotting waartegen Nederland nog geen immuniteit heeft opgebouwd. Er zal juridisch gewoon heel hard teruggeslagen worden naar Wilders. Wilders krijgt geen weerwoord in het Parlement dus de klappen vallen juridisch in de hoek waarin hij zit.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus