U bent hier: Home / Wilders kapot maken

Wilders kapot maken

by J.L. de Kreek — last modified 28-12-2014 12:23
Opgeslagen onder:

De laatste hand wordt gelegd aan het verzoek tot strafvervolging van Geert Wilders persoonlijk in verband met opruien tot genocide en aanzetten tot deportatie. Daarbij wordt ook gedacht aan het slachten van Geen Stijl en Hans Jansen en David Pinto en Jort Kelder en Matthijs van Nieuwkerk. Gedachten gaan dan tevens uit naar slachtoffers van Wilders uit Irak die zich thans reeds bevoegd op Nederlands grondgebied bevinden om de aanval via de rechtspraak van zwaar geschut te voorzien.

De Jihad tegen Wilders is bedoeld om volbracht te worden. Dit houdt in dat het Monster van Venlo willens en wetens en overigens bevoegd maximaal pijn wordt gedaan om het rechtens volledig in kop en hiel te vermorzelen. Over Wilders denken in termen van “Hitler” doet geen recht aan het ware karakter van kwade genus Geert Wilders. Wilders bewondert de machtige mannen áchter Adolf Hitler. De kerels die het plan van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk bedacht hebben, en mensen nodig hadden om het te laten uitvoeren.

Wilders zit in de frontlinie van een strijd om zijn persoonlijke vrijheid. Het oogmerk is Wilders een levenslange gevangenisstraf te laten genieten voor misdrijven tegen de veiligheid van de Staat, genocide op Arabieren en zijn voorbereiding van de volgende genocide op de Joden. De komende genocide op de Joden die Wilders voorbereidt is makkelijk te herkennen aan de herhaling van genocidale zetten van zijn groep die collectief de helden van Wilders volgt en dus niks anders is dan makelaar in genocide. 

Bij Geen Stijl en ook Jort Kelder en ook Matthijs van Nieuwkerk en Joshua Livestro van de Dagelijkse Standaard hadden de journalisten dit allemaal zelf kunnen weten. Ze hebben allemaal op school gezeten, kunnen lezen, zijn nieuwsgierig en hebben internet. Willens en wetens sluiten zij zich af voor de informatie die bewijst dat zij deelnemen aan een groep racisten en antisemieten en fascisten die veinzen dat het fatsoenlijke mensen zijn, zonder uniform alsnog de 'Endlösung' volbrengend. 

De helden van Wilders hadden meer wensen dan alleen het deporteren en in slavernij plaatsen van Joden. Ze wilde ook dat Joden uitgeroeid werden en accrediteerde antisemieten voor de controle van de massa. De helden van Wilders wilden dat alle minderheden gesepareerd werden. Joden in Jodenland. Duitsers in Duitsland. Fransen in Frankrijk. Neggers in het getto. Indianen in reservaten, en de Belgen natuurlijk gewoon in België. Marokkanen in Nederland zal ondenkbaar geweest zijn in ogen van de helden van Wilders.

De helden van Wilders waren handlangers van de slavendrijvers. Zij werden blij van slavernij, zij waren tegen democratie, voor vergaande beperkingen van vrije meningsuiting, ze vonden dat Joden op elkaar schieten moesten en leugens vertelt moesten worden om ze naar Palestina te dwingen. Een van de helden van Wilders is prominent journalist waarvan alle collega journalisten behalve hét Goede Nieuws op www.goedenieuws.nl ontkennen dat hij de intellectueel dader van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is. De helden van Wilders zijn de architecten van de Holocaust. 

Dat niemand de feiten erkent, ook Geen Stijl niet wat er het bedrijf van maakt tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend te zijn, houdt niet in dat er niet overeenkomstig de feiten wordt gehandeld. Op enig moment als een donderslag bij heldere hemel is de spreekwoordelijke stekker er uit bij Wilders en de zijnen en worden betrokkenen de feiten justitieel door de strot geduwd. Nu de lange arm van het bevoegd burgerlijk gezag en prominente praatjesmakers in journalistiek en media deelnemen aan genocide, daaraan behulpzaam zijn, moet in de context van het systeem een privaatrechtelijk kort stompje voldoende zijn om Wilders en de zijnen voor lange tijd naar bevoegd welhaast alle vrijheden te ontnemen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus