U bent hier: Home / Wilders kwartiermaker Derde Wereldoorlog

Wilders kwartiermaker Derde Wereldoorlog

by J.L. de Kreek — last modified 25-01-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Zoals zijn helden de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945, zo zijn Wilders & co de kwartiermakers van de Derde Wereldoorlog en de voortbouwende genocide van de Nazi's op de Semieten. Meeste mensen denken dat met Hitler de Nazi's zijn uitgeroeid. Vergeet het. Zij leven in de geest voort. Jan Roos is bijvoorbeeld zo'n Nazi die werkt bij een organisatie van Nazi's die in 1923 reeds de agenda voor de Holocaust in bezit had en iedereen erover bedroog, en breedlachend mediageniek de Blonde Geit de aandacht geeft.

De voortbouwende agenda van de groep volgers van de helden van Wilders is om Nederland de wereld en Europa in chaos te brengen zodat noodgedwongen het aristocratisch wereldbestuur geaccepteerd wordt van de corporate oligargy waarvan de familie van de patroon van de helden van Wilders die ook Hitler financierde en Auschwitz in bezit had en de Joden in het Heilige Romeinse Rijk in getto's gevangen hield, de leiding heeft.

De Tweede Wereldoorlog is de oorlog van de collega's van Jan Roos bij de Telegraaf die net als journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad het Draaiboek voor de Holocaust in ontvangst namen in het Amsterdams Concertgebouw anno 1923 onder de titel “Theodor Herzls Tagebücher : 1895 - 1904” en lovende kritieken publiceerde.

Theodore Herzl is prominent journalist van eind 19e begin 20e eeuw die na de Franse Revolutie en afschaffing van slavernij en invoering van democratie en mensenrechten als eerste in georganiseerd verband politiek maatschappelijk werkte aan de uitvoering van de door hem bedachte 'Endlösung der Judenfrage' inclusief antisemieten, executie van Joden en hun rijkdommen, neerslaan van verzet, beperking vrije meningsuiting, treinen, kampen, dwang, brandoffer en personen als Hitler.

Dat Hitler partner was van de groep volgers van de helden van Wilders en zelfs innig met hen samenwerkte is een feit uit de wereldgeschiedenis wat Nederland niet graag onder ogen heeft omdat dan blijk dat de Nederlandse elite van links tot rechts veel bereidwilliger heeft meegewerkt aan de deportatie van de Nederlandse 110.000 Joden in 1940-1945 dan meeste mensen weten.

Hanneke Groenteman en Esther Voet bijvoorbeeld die zelfs journalistiek stijf de kaken op elkaar houden in verband met de spijker harde feiten die knalhard bewijzen dat de helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van Hitler en de gaskamers. Geert Wilders is een hardnekkige aandoening die parasiteert op de waan bij het publiek over de verantwoordelijkheid van zijn helden voor de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en dus het bombardement op Rotterdam.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus