U bent hier: Home / Wilders moordenaar Schouwink en Van Uhm

Wilders moordenaar Schouwink en Van Uhm

by J.L. de Kreek — last modified 30-10-2015 12:55
Opgeslagen onder:

Geert Wilders is de moordenaar van Mark Schouwink en Dennis van Uhm. Mark Schouwink was misschien wel de beste militair van de NATO. Dennis van Uhm was de zoon van de CDS. Schouwink en Van Uhm waren helden die met hun leven instonden voor de veiligheid van Nederland, de wereld en Europa. Door FITNA werden zij een makkelijk slachtoffer van de aangekondigde wraak.

Wilders is keurig geïnformeerd door ter zake onafhankelijke deskundigen in verband met de gevaren die uitgaan van FITNA bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden. Desondanks kiest Wilders er voor zijn mening vrij te uiten. Het bijzondere aan de vrije meningsuiting van Wilders is dat hij zich extreem negatief uitlaat over de vijand bij en tijdens gewapend conflict terwijl de Nederlandse militairen dat juist niet gebruiken kunnen om iedereen te beschermen.

Er wordt al jaren gewerkt aan de strafvervolging van Wilders. Dat is niet voor de lol. Dat de media steevast de klagers over Wilders in de bek spuugt en weglaat dat de helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 is een feit waarmee de media te weinig rekening houdt. Dat Wilders de moordenaar is van Schouwink en Van Uhm en dat zijn helden de wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers en dat de vliegtuigen de torens niet kunnen laten instorten is reeds bewezen door de feiten.

Dat politiek en media deze feiten niet erkennen houdt niks anders in dan dat politiek en media medeplichtig zijn aan de feiten. Niet voor te stellen dat Nederland anno 2015 knalhard als een kudde hufters achter de Moffen van nu aanloopt. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn 'staged' door een groep volgers van de de helden van Wilders. Wilders is leidend in verband met de voortbouwende Holocaust op de Semieten. Iedereen denkt dat de Holocaust voorbij is in 1945. Dat is niet het geval. De Holocaust heeft een korte pauze gekend toen de Russen Auschwitz kwamen bevrijden en wordt voortgezet op de Semieten in het Midden Oosten en de Joden in Europa die uit de kast komen over het blatante Nazisme van de helden van Wilders.

De helden van Wilders zijn de grote personen áchter Adolf Hitler. Hitler stond niet op zichzelf. Hitler was geworteld in de ideologie van de volgers van de helden van Wilders. Net als Eichmann en Feder. Hitler was een Zionistisch project net als Auschwitz. Betaald door de familie die middels de onderneming Charlie Hebdo laat drukken, en middels de bezittingen de legers van de grote machten commandeert. Er is één familie zo machtig dat het zonder gekroond te zijn toch álles bepaalt en dat is de familie Rothschild.

Deze familie droomt er reeds eeuwen van als vorst te regeren over alle Joden. Het hield de Oost Europese Joden in getto's gevangen en werkte innig samen met de helden van Wilders om de antisemieten Europa in chaos te laten brengen en de rijkdommen van de 'lesser Jews' te executeren en het Joodse volk uit te dunnen want de familie wilde alleen de 'Sweet Seventeens' voor de kolonisatie van Palestina.

De hetze van Wilders tegen Arabische en andere minderheden en mogelijk de aanslag op de MH17 moet in bovenstaande context gezien worden. De handlangers van Wilders bij de Telegraaf Media Groep doen al vanaf 1922 mee aan dit terrorisme. De strijd van Wilders draait om macht over Israël en de Joden door de Nazi's om de Joden uiteindelijk finaal uit te roeien of te bekeren tot het geloof van de helden van Wilders wat gerelateerd is aan het Katholicisme van arabist Hans Jansen. Schouwink en Van Uhm mogen niet vergeten worden. Alleen daarom reeds moet Wilders juridisch bevoegd tot de grond toe gesloopt worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus