U bent hier: Home / Wilders nare parasiet

Wilders nare parasiet

by J.L. de Kreek — last modified 12-09-2014 11:55
Opgeslagen onder:

Er zijn parasieten en er zijn parasieten. Geert Wilders, de leider van de PVV, is een bijzonder nare parasiet. Wilders houdt zich ten koste van de samenleving in stand. Om de dreigingen met geweld en terrorisme uit Jihadistische hoek te de-escaleren is het noodzakelijk eerlijk te zijn over de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001, en over de onrechtmatigheid van de oorlog in Irak en de schuld van Wilders aan het sneuvelen van in ieder geval twee Nederlandse militairen waaronder misschien wel de beste militair van de NATO.

Geert Wilders en zijn handlangers brengen het leven in gevaar van Nederland, de wereld en Europa. De handlangers van Wilders van vroeger waren de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Dat weinig mensen zich daarvan bewust zijn is omdat deze terroristen na de Tweede Wereldoorlog middels hun psychologische oorlogsvoering en andere criminele activiteiten de strafrechtelijke dans van de vergelding ontsprongen zijn. Er is aangifte gedaan tegen Wilders persoonlijk in verband met misdrijven tegen de Staat en bondgenoten en in verband met genocide.

 

Heel de Nederlandse elite is bekend met deze aangiften en de aangiften die zijn gedaan tegen Balkenende en Verhagen en Rutte en Van Baalen en Femke Halsema en John de Mol en Arnold Karskens etc etc in verband met gelegenheid en/of ondersteuning leveren aan oorlogsmisdaden, terrorisme en internationale misdrijven. Iedereen lachen. Pritt, Annabel Nanninga, Joshua Livestro, Frank Verhoef, ze zeggen het brood te verdienen met journalistiek. Allemaal hebben ze kennisgenomen van de onderzoeken in deze. Allemaal zetten zij de onderzoeker weg als “gestoord” of “veroordeelde gek”. Deze “veroordeelde gek” was benadeelde partij in het Wildersproces in 2011.

 

Deze “veroordeelde gek” heeft de onderzoeken verricht en de aangiften gedaan. Die onderzoeken en de aangiften leiden bij deze “veroordeelde gek” ertoe dat hij doorzet. De “veroordeelde gek” laat zich niet door Wilders, Pritt, Nanninga, Livestro, Verhoef of Karskens vertellen wat de feiten zijn. Deze “veroordeelde gek” vraagt na bij de bron zelf. Duizenden zo niet tienduizenden pagina's bewijs van de betrokkenheid van Geert Wilders bij de kring van personen die de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 beraamd en gepleegd hebben. Met Wilders persoonlijk wordt hopelijk op korte termijn rechtens afgerekend. Die man verdient meerdere keren levenslang.

 

Door schuld van Wilders is Nederland voorkeursdoelwit van de gewelddadige Jihad. Wat de mening van Wilders ook is: bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden is het voor de prominente Nederlander die hij is ten ene male onverstandig en ronduit onwenselijk dat hij zich op enigerlei wijze negatief uitlaat over Moslims, Islam, Koran, Arabieren, Islamieten en soortgelijk. Niet omdat Wilders zijn negatieve mening niet hebben mag. Dat mag hij. Daarom is hij vrijgesproken in 2011. Wilders moet vervolgd worden omdat hij door zijn negatieve mening te uiten op de manier zoals hij die uit, de leden van de Nederlandse strijdkrachten op missie in Moslimlanden levensbedreigend voor de voeten loopt.

 

Door het gewapende conflict in Moslimlanden waarbij Nederland ex artikel 100 Grondwet betrokken is zijn de Islam- en Marokkanen-uitingen van Wilders kogels in de rug van de Nederlandse militairen in Moslimlanden. Deze militairen zetten zich met hart en ziel in voor een beter leven voor een ander volk. In casus Islamitische en/of Arabische volkeren. De Nederlandse Strijdkrachten hebben een speciale techniek om bij en tijdens gewapend conflict met succes de hoofden en harten van andere volken te winnen en respect te krijgen van de vijand. Hoe vreemd het ook mag lijken voor Wilders. Hoe meer respect de Nederlandse Strijdkrachten van de vijand hebben hoe beter.

 

De techniek van de Nederlandse Strijdkrachten wordt de 'dutch approach' genoemd. Dat wil zeggen de bevolking met lichte voertuigen open benaderen in plaats met gesloten gepantserde tanks. Door “Fitna” kunnen de leden van de Nederlandse Strijdkrachten de succesvolle techniek van de 'dutch approach' niet of onvoldoende veilig uitvoeren waardoor de militaire missies van de Nederlandse Krijgsmacht in Moslimlanden gevaar lopen. Een enkel telefoontje was voldoende om als wraak op “Fitna” de bernbom te laten exploderen exact onder de open jeep van misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de toenmalige Commandant der Strijdkrachten. Deze mannen geloofde in de 'dutch approach' en waren bereid met het leven in te staan voor de vrede en veiligheid van Moslims in Afghanistan.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus