U bent hier: Home / Wilders predikt als Hitler

Wilders predikt als Hitler

by J.L. de Kreek — last modified 20-10-2013 17:10
Opgeslagen onder:

Racist A Nanninga van GeenStijl heeft vandaag een tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend item geplaatst op deze weblog van de Telegraaf Mediagroep over de opmerkingen van de Ombudsman over het racisme in Den Haag. In de bijpassende video wordt erkend dat men op het politieke toneel in een democratie geen voorstander hoeft te zijn van massamigratie bijvoorbeeld uit Oost Europa.

Toevallig dezelfde dag is een exclusief interview gevonden uit the Jewish Criterion van januari 23 1931, wat Adolf Hitler gehouden heeft met een journalist met blond haar en blauwe ogen die beweert jood te zijn. Hitler legt in het interview geduldig uit dat hij niks tegen Joden heeft en dat antisemitisme geen onderdeel is van het programma van de Nationaal Socialisten. De journalist reageert als een A. Nanninga vervuld van vooroordelen.

Hitler maakt in het artikel duidelijk dat hij zich verzet tegen de slavernij van het joods groot kapitaal. Niet verwonderlijk want dit joodse grootkapitaal was leidend in de slavernij en wilde na de Franse Revolutie strikte beperkingen op vrije meningsuiting en dat Joden uitgeroeid werden. Na de Eerste Wereldoorlog werd Duitsland overspoeld met Oost Europese joden. Dit werd veroorzaakt door Zionistisch geïnspireerde pogroms die begonnen in Odessa begin 19e eeuw.

Tegelijk met de massale toestroom van arme joden uit Oost Europa werd Duitsland na de Eerste Wereldoorlog geplaagd door opportunistische kapitalisten die het gedegradeerde Duitsland economisch uitzogen en de arbeiders tot slaven van het grootkapitaal maakte. De leiders onder deze kapitalisten waren joden die ook eigenaren waren van Auschwitz toen er joden vergast werden. Hitler zegt dat hij met joods kapitaal niet noodzakelijk joden bedoelt. Hitler richtte zich net als Wilders tegen alles wat niet tot de verondersteld eigen volkse identiteit behoort.

De joden beïnvloedde de Duitse cultuur en politiek, zoals de Moslims nu doen in Nederland. Hitler verwijt deze mensen dat zij de Duitsers in joden veranderde. Wilders maakt Islamieten een soortgelijk verwijt. FITNA van Wilders is net als 'Der Ewige Jude' van Hitler. De enige manier waarop de Duitsers die besmet zijn geraakt met 'Judeophilia' dit kan worden bespaard is door het labelen van alles on-Duits als joods, aldus Hitler in het interview.

Ook uit andere betrouwbare bronnen kan blijken dat Hitler niks had tegen 'ebenburtige' joden die Duisters waren en het nationalisme en militarisme van de Zionisten naast zich neer legde. Hitler verzette zich tegen de invasie van Duitsland na de Eerste Wereldoorlog door Oost Europeanen. Deze Oost Europeanen waren toevallig joden die zich niks aantrokken van de Duitse mores en een fortuin maakte ten koste van de Duitsers die het na het debacle van de Eerste Wereldoorlog moeilijk kregen.

Het interview vond plaats in 1931. In 1897 bepaalde de Zionisten dat joden geen mensenrechten bezitten en dat zij tegen democratie en vrije meningsuiting zijn. Ook bedachten zij toen de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk met deportatie per treinen en transitcentra daarbij. Oogmerk was zelfverrijking. In 1929 betalen prominente joodse bankiers in vereniging met Amerikaanse entrepreneurs 30 miljoen aan Hitler persoonlijk om een desnoods gewelddadige revolutie in Europa te beginnen.

Maart 1933 verklaren Amerikaanse joden namens alle joden de oorlog aan Duitsland. Hitler noemt de joden een bedreiging. Ook de grote Zionistische leider Herzl noemt joden een bedreiging, en ondersteunt deze terroristen. Mei 1940 start de bouw van concentratiekamp Auschwitz. Particulier initiatief van het bedrijf van de joodse financiers van Hitler. De samenwerking tussen deze joden en de SS was symbiotisch. 2013: Zionisten bedreigen de Staat met dire consequences wanneer bovenstaande feiten erkend en/of verspreid worden. Het is oorlog.


Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus