U bent hier: Home / Wilders radicaal bestrijden

Wilders radicaal bestrijden

by J.L. de Kreek — last modified 01-07-2014 17:40
Opgeslagen onder:

Wilders heeft vandaag ruimte gekregen in de Volkskrant voor zijn opinie. Wilders beroept zich voor zijn politiek op de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001, wetende dat de daders zijn blanke Zionistische bondgenoten zijn. Wilders adoreert de Zionistische leiders Herzl en Jabotinsky, wetende dat deze mannen de ideologische en militaire kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah.

De foute Zionistische vrienden van Wilders bedriegen en bedreigen magistraten op terrorisme gerelateerde wijze om de waarheid van bovenstaande feiten niet te herkennen of erkennen. Het is reeds lang geleden aan iedereen uitgelegd allemaal, desondanks blijft GeenStijl de Blonde Geit hooghouden. Wilders heeft schuld aan het sneuvelen van twee Nederlandse militairen. Daarover leest u @Pritt of @Ananninga niet.

 

Er wordt verlof verzocht bij de magistratuur voor de strafvervolging van Wilders in verband met misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Het is allang vastgesteld allemaal dat Wilders een terroristisch oogmerk bezit. Ook geeft Wilders gelegenheid aan de terroristische organisatie der Zionisten die ook de Tweede Wereldoorlog en de Shoah geleverd heeft. Beleid en strategie van Wilders en zijn bondgenoten, mede in samenhang met hun epistels, maakt aannemelijk dat Wilders en zijn bondgenoten tevens uit zijn op minder Joden in Europa.

 

Niet alleen wil Wilders Moslims waar ook ter wereld radicaal bestrijden desnoods met terzijdestelling van de basisrechten, hij wil ook het Jodendom en de Joden kapot. Iedereen die Herzl en Jabotinsky als de helden ziet, bewondert het fundament voor de Nazi-beweging van Adolf Hitler. De Zionisten zijn de Jodenvervolging van 1940-1945 begonnen te Basel 29-31 augustus 1897. Tijdens het Eerste Zionistische Congres hebben zij ondemocratisch bepaald dat Joden geen mensenrechten bezitten en bij meerderheid bestaan uit een volk van “verachtte” bedelaars. De rest is geschiedenis.

 

Wilders kan de waarheid van bovenstaande zelf weten want het staat gewoon in allemaal openbare bronnen die met man en macht bestreden worden door de Zionistische vrienden van Geert Wilders. Wilders claimt de Joods-Christelijke traditie te vertegenwoordigen terwijl hij de Nazi traditie der Katholieken volgt. Dat het Zionisme diep geworteld is in het ouderwetse antisemitisme van de Papen is een onder Joden algemeen bekend feit wat Wilders opportunistisch graag vergeet te vermelden bij en tijdens zijn hetze tegen de beschaving.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus