U bent hier: Home / Wilders rechtvaardigt Jihad

Wilders rechtvaardigt Jihad

by J.L. de Kreek — last modified 12-02-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Geert Wilders rechtvaardigt de gewapende en gewelddadige Jihad tegen Nederland en hem persoonlijk. Wilders is motivator van Jihadisten. Wilders wordt ondersteund door handlangers bij de Telegraaf Media Groep zoals Bart Nijman van GeenStijl die blij is met de succesvolle aanslag van Wilders op Nederlandse en NATO militairen in Afghanistan. Dat de helden van Wilders de wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers en dat zij in 1922 en 1924 zijn geholpen door de Telegraaf plaatst de misdrijven van Bart Nijman in de historische context.

De helden van Wilders zijn journalisten en vooraanstaande schrijvers die in 1895 reeds het plan voor de Holocaust hebben bedacht en antisemieten hebben geaccrediteerd voor de uitvoering. Bart Nijman van GeenStijl negeert de feiten want hij is een naar ventje wat namens de Telegraaf Media Groep ouderwets ondersteuning levert aan de strijd van de terroristische organisatie van de helden van Wilder stegen de Joden en andere minderheden. 

Wilders en de Telegraaf Media Groep moeten juridisch worden gesloopt middels het strafrecht omdat zij deelnemen aan de voortbouwende Holocaust die niet is afgelopen in 1945 en waarvan de Semieten van in Irak en Nederlandse journalisten met Joodse achtergrond zoals Micha Kat reeds het slachtoffer zijn. Wilders en GeenStijl veinzen kundig dat zij het goed voor hebben met Joden omdat zij Israël en het Zionisme ondersteunen terwijl Joden juist de Holocaust te danken hebben aan de helden van Wilders die journalisten waren en hun Zionistische ambities uitleefde. 

Deze feiten die verder door de journalistiek en politiek worden genegeerd of ontkend kunnen niet anders dan lijden tot de sloop alle middelen rechtens van Wilders en TMG. Dat is de universele wet van oorzaak en gevolg. Wilders en de Telegraaf Media Groep brengen willens en wetens de veiligheid van de Staat, bondgenoten en de Joden in gevaar. Dat kan niet anders dan gevolgen hebben voor Wilders en TMG die vakkundig de naziachtergrond en zware misdrijven van hun helden en vrienden verborgen houden voor het grote publiek. Dus wanneer binnenkort bij Wilders en GeenStijl in Amsterdam Noord de pleuris uitbreek weten deze grote criminelen bij deze waaraan zij dit te danken hebben.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus