U bent hier: Home / Wilders' retraite inden hel

Wilders' retraite inden hel

by J.L. de Kreek — last modified 08-05-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Het is dus de bedoeling dat Geert Wilders rechtens getrakteerd wordt op ontiegelijk gelazer opdat hij nooit meer vrij komt. Er is geen vrijheid voor Geert Wilders omdat hij ervoor kiest de misdadiger te zijn. Geert Wilders gaat net een brug of wat te ver. Geert Wilders persoonlijk is een ontiegelijk groot en explosief probleem voor iedereen. De rest van de politici zijn ook misdadigers. Alleen die zijn persoonlijk niet van die “grote lutsers” als Geert Wilders.

Er wordt niet moeilijk gedaan over de confrontatie die gezocht wordt met Geert Wilders persoonlijk. Jihad juridica in optima forma, zoals dat past in het Nederlandse democratische rechtsbestel. Elke Officier van Justitie is een Jihadist. Dat dit nooit zo nadrukkelijk is uitgesproken in de Joods Christelijke traditie betekent niet dat dit niet zo is. Wilders moet juridisch getorpedeerd worden. Iedereen die zich met hem associeert is de klos. Alleen voor de hoogst noodzakelijke voorzieningen kan men contact met hem hebben.

Als Geert Wilders gewoon meewerkt zoals van hem verwacht worden kan zal er geen centje pijn zijn. Wanneer Geert Wilders tegenwerkt in verband met zijn aanhouding en voorgeleiding kan het ordinair worden. Wilders heeft schuld aan het sneuvelen van twee Nederlandse militairen. Mark Schouwink en Dennis van Uhm. Mark Schouwink was misschien wel de beste militair van de NATO. Dennis van UHM was de zoon van de CDS. De CDS heeft een broer. Die is generaal. Deze generaal is bevoegd Geert Wilders persoonlijk door elkaar te schudden en over te leveren aan de politie. Omdat het nodig is dat dit gebeurt, gebeurt het. Dit heet een “moetje”.

“Moetjes” zijn als poepen. Daar is geen weerstand tegen. Wanneer Nederland, Geert Wilders niet zelf strafrechtelijk vervolgt, komt de Taliban hem misschien wel halen en onthoofden op het eerst de beste plein wat daarvoor beschikbaar is. Zolang Wilders niet strafrechtelijk vervolgd is zal de Taliban zich willen wreken op elke Nederlander. Bij voorkeur de Koninklijke familie of leden van de Nederlandse krijgsmacht. Het woord daarvoor is “voorkeursdoelwit”. Nederland is “voorkeursdoelwit” ten gevolge van FITNA. Dat is niet meer veranderd. De terreurdreiging voor Nederland is onverminderd hoog door schuld van Geert Wilders persoonlijk.

Wilders kan vinden wat hij vindt. Zeggen wat hij zegt. Bij hem doet het er niet meer toe wat hij zegt. Wanneer hij het zegt. Wat hij bedoelt. Of hoe hij het bedoelt. De schuld van Wilders, materieel, inhoudelijk, staat thans reeds voldoende vast om daarvan aanvullende benadeelde partijen in het Wildersproces te verkrijgen. Wilders had geen seconde langer moeten doorgaan met zijn aanval in de rug van oud raadsheer Schalken. Door roeien en ruiten. Nu is het zaak Wilders ordentelijk bevoegd achter de afgesloten stalendeur van een huis van bewaring te krijgen. Bij voorkeur het Oranje Hotel. Daar zijn vooraanstaande oorlogscriminelen gebruikelijk te verblijven.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus