U bent hier: Home / Wilders slopen (3)

Wilders slopen (3)

by J.L. de Kreek — last modified 28-08-2014 06:00
Opgeslagen onder:

“Dat Wilders slopen wordt zeau leuk” zegt de wannabe kwelgeest van Geert Wilders tegen zijn toetsenbord terwijl hij de software van de toekomst aan het configureren is. Die Wilders moet gedacht hebben dat deze benadeelde partij voor Jan met de Korte Achternaam in de rechtszaal van het Wildersproces aanwezig was. Ook de advocaat van Wilders deed grappig over de aanwezigheid van hij die het ook rechtens voorzien heeft op Jeanine Hennis. Geklemd tussen muur en Politie wachtte hij de kans af.

Het aankijken door Wilders was genoeglijk. Het zat Wilders duidelijk niet lekker met deze debutant in de zaal. Had zijn advocaat niet succesvol moeten wraken. Ook toen arabist Hans Jansen zich over deze partij persoonlijk uitliet was een geluksmomentje. Waar minder van genoten werd was de aanval van Wilders in de rug van thans oud raadsheer Schalken. Terwijl Wilders voorts daaraan vooraf middels de massa media gedreigd had met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak wanneer hij niet zou worden vrijgesproken.

 

In de hal van het Paleis van Justitie zat Martin Bosma tijdens de pauze te oreren dat de socialisten Nazi's zijn omdat Hitler ook een socialist was. Hij had daarbij zelfs een boek op tafel gelegd wat dit zou bewijzen. De overige leden van de PVV liepen rond in de hal van het Paleis van Justitie alsof niks goed was. Het leek een slechte film over de prelude op de Nieuwe Wereldoorlog. Wat Wilders wordt kwalijk genomen is zijn negativiteit. Bovendien terwijl er ernstige gewapende conflicten in Moslimlanden gaande zijn.

 

Geert Wilders wordt beveiligd. Zwaar beveiligd. Op kosten van de Staat. Wilders doet alsof hij niks verkeerds zegt. Wilders doet alsof de Koran een boek vol haat is. Geert Wilders doet alsof de Islam gevaarlijk is terwijl er niks gevaarlijker is dan Geert Wilders met zijn Israëlhobby en keppel bij de klaagmuur te Jeruzalem. Geert Wilders bewondert de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en Jodenvervolging van 1940-1945. Partij ideoloog Martin Bosman van de PVV vindt het leuk om Joden, gas en geel op één lijn te stellen.

 

Geert Wilders is een volslagen idioot die gedurende grote internationale spanningen iedereen ophitst tegen de Arabische gemeenschap alsof hij het uitroeien wil. Hij laat het publiek zelfs kiezen voor meer of minder Marokkanen. In Irak wat bij meerderheid door Arabieren bewoont is heeft Wilders reeds een succesvolle uitroeiing laten plaatsvinden of althans gedoogt hij de volkerenmoord van 'the Coalition of the Willing' op de Arabieren.

 

Het slopen van Geert Wilders gaat juridisch. Want dit vindt de sloper het leukst. Anderen willen Wilders gewoon slopen. Gewapende Jihadisten willen dat. Wilders juridisch slopen is middels het vrije woord, dus met de pen of althans het toetsenbord. Zittend op de bank met een kussentje in de rug en de laptop op schoot is de voorkeurshouding in verband met het slopen van Wilders. Soms opstaan om iets uit de printer te pakken of naar de brievenbus te gaan. Meeste tijd is het slopen van Wilders zittend werk.

 

Wilders moet in persoonlijke hoedanigheid strafrechtelijk vervolgd worden voor misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en leden van de Krijgsmacht en Koninklijke familie. Wilders hackt op geraffineerde wijze de veiligheid van de Koninklijke familie waardoor zij door zijn schuld bloot staan aan dreigingen van geweld en terrorisme uit Jihadistische hoek. Dat deze knalharde feiten niet op GeenStijl staan komt omdat GeenStijl middels accreditatie van arabist Hans Jansen op de site, Geert Wilders ondersteunt bij en tijdens zijn georganiseerde criminaliteit.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus