U bent hier: Home / Wildersproces 2.0: beschikking uit de Hel

Wildersproces 2.0: beschikking uit de Hel

by J.L. de Kreek — last modified 25-02-2014 10:10
Opgeslagen onder:

Wildersproces 2.0 is inmiddels in stilte voorbij gegaan. Klager is 11 februari 2014 niet ontvankelijk verklaard door het Hof Amsterdam. Voorbereidingen voor het Wildersproces 3.0 zijn inmiddels getroffen. Drie keer is scheepsrecht dus dat zit wel goed. Het tot op heden geïndexeerde dossier is 436 pagina's dik.

De belangrijkste zin komt uit het ambtsbericht van 10 juli 2013 van de Hoofdofficier van Justitie Parket Amsterdam, kantoorhoudende in het Paleis van Justitie aan de Parnassusweg te Amsterdam waarvan tot op heden niet helder is of de aanslag met raketwerper inderdaad aan Fitna van Geert Wilders is toe te schrijven: 

op grond van rapportages over het niveau van terrorismebedreiging in Nederland valt daarbij mogelijk aan te nemen dat de door Wilders uitgedragen standpunten op dit vlak – waar de film Fitna onder valt- de dreiging van terrorisme in Nederland hebben doen toenemen.

Allemaal hele belangrijke informatie voor de kring van personen die Geert Wilders hooghouden zoals Arabist Hans Jansen, en GeenStijl waar de arabist regelmatig zijn gif in de hoofden van de ontvankelijke reaguurders plaatsen kan. Het Wildersproces 3.0 zal zich ook op de kring van Wilders richten. Dus arabist Hans Jansen en mogelijk dus ook GeenStijl en Hoeboei. De genocide van Wilders in islamitische landen moet ook nog gewroken worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus