U bent hier: Home / WOII Joodse oorlog

WOII Joodse oorlog

by J.L. de Kreek — last modified 03-03-2013 09:45
Opgeslagen onder:

In zijn boek 'the War and the Jew' schrijft de Zionistische leider Ze'ev Jabotinsky dat de Tweede Wereldoorlog “perfectly right” een “Jewish War” was. Ze'ev Jabotinsky kan het weten want deze Zionist was de oprichter van de rechts militaristische, fascistische en racistische beweging Betar die in Duitsland de eerste beruchte Bruinhemden waren. De Zionistische collega Herzl van Jabotinsky was de man die reeds in 1897 de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk op de internationaal politieke agenda heeft gezet. Letterlijk schrijft Jabotinsky:

Our Western statesman would be guilty of culpable blindness were they to disregard the historical truth of this statement. When the Nazi's across from the frontiers, or their hirelings in Britain and France, yell or whisper that this is a “Jewish War”, they are perfectly right: the microbe of war would have died had it not been allowed tot batten on the Jewish tragedy.

Wie de moeite neemt de Zionistische bibliotheek te bestuderen komt tot de ontdekking dat de geschiedenis zoals die verteld wordt over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust vervalst is. Delen zijn op waarheid gebaseerd. Delen zijn overdreven. Delen zijn verzonnen en het belangrijkste wordt verzwegen. Wat verzwegen wordt over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is a) dat het Zionistische initiatieven zijn en b) dat er significant minder Joden vermoord zijn dan zes miljoen. Mogen het aantal kampen en getto's wel meer zijn dan gedacht, de schuld van de Zionisten wordt er niet minder om.

De Tweede Wereldoorlog begint feitelijk bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel augustus 1897 waar rond de tweehonderd zelf verklaarde leiders bepalen dat de Joden bij meerderheid bestaat uit een volk van verachtte bedelaars. Het zijn de letterlijke woorden der Zionisten. Het is bijzonder verontrustend dat zogenaamde antiracisme organisaties als het Centrum Informatie Documentatie Israël en het Meldpunt Discriminatie Internet weigeren de giftige sleutelrol der Zionisten te benoemen. De dagboeken van de grote Zionistische leider Herzl waarin hij letterlijk oproept tot het aanhitsen van antisemitisme horen op het nachtkastje te liggen van elke Jodenlievende Nederlander.

Alles met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog was onder regie van de Zionisten. De hele idee van het Jodenvrij maken van Europa is een Zionistisch plan. De symbiose tussen de Zionisten en Nazi's gaat zo ver dat Adolf Hitler letterlijk kleinkind was van de familie die ook de Knesset, het Israëlisch Hoger Gerechtshof, de VN en Auschwitz gefinancierd heeft. De Zionistische wereldbeweging en de De Tweede Wereldoorlog draait om verrijking door de familie Rothschild & co en bezitneming van Palestina door aristocraten om het daar beter te hebben dan ze het al hadden.

Mensen die de moeite nemen de Zionistische literatuur te lezen zullen snel ontdekken dat er niks belangeloos is aan deze zogenaamde bevrijdingsbeweging van de Joden. Vooral ook het eenvoudige feit dat de Zionisten een Joodse Staat willen en dit het wereld-getto noemen bewijst dat er niks Joods is aan het Zionisme want Joden willen geen Joodse Staat. De onwil van het CIDI en het MDI om Joden te zien zoals ze zijn en om het Zionisme juist aan de feiten te relateren, en de onwil van wetenschappers en journalisten om dit te onderzoeken, doet vermoeden dat de Nederlandse samenleving tot op het bot antisemitisch is en niks liever wil dan dat de Joden creperen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Joden zijn anti-Zionistisch
Zionisme is antisemitisme
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk