U bent hier: Home / WOII koloniale oorlog Israël

WOII koloniale oorlog Israël

by J.L. de Kreek — last modified 13-06-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Tweede Wereldoorlog is de koloniale oorlog van Israël in wording. Vanaf het ontbinden van de mensenrechten voor de Joden door de oprichters van Israël te Basel 1897, tot en met het opwekken van het antisemitisme en escaleren van de Eerste Wereldoorlog, het installeren van Hitler en bombarderen van Europa en deporteren en vermoorden van Joden en het actuele Holocaustbedrog is één grote koloniale strijd voor de stichting van Groot Israël met een lid van de familie Rothschild gekroond tot Eerste Prins.

De muntDe Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn sinds 1895 actief voorbereid door de oprichters van Israël. Overigens waren dat journalisten en vooraanstaande schrijvers. Het eerste bestuurlijk lichaam van de zogenaamd Joodse Staat was Vereniging Erez Israël wat zich tot oorlogsdoel stelde de Endlösung, Holocaust en de Exodus te laten plaatsvinden. De feiten zijn helder en blijken relatief makkelijk uit talrijke betrouwbare Zionistische bronnen die eerst door Internet voor het grote publiek toegankelijk zijn. 

De bestuurders van Israël doen alsof Israël een Joodse Staat is terwijl er helemaal niks Joods is aan Israël. De naam is gestolen van de Joden en de Joodsheid van Israël is een schijnvertoning om het onderliggend Nazisme en antisemitisme en racisme en fascisme te maskeren. Bestuurders van Israël streven vergaande beperkingen op vrije meningsuiting na en propageren bruut geweld om verzet te breken. Ook bedreigen zij de Nederlandse Magistratuur om weg te kijken van de de Nazifeiten der Zionisten. De Zionisten zijn kinderen van Satan en zullen dood en verderf blijven zaaien als ze niet worden gestopt.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus