U bent hier: Home / WOII: oorlog der Joden

WOII: oorlog der Joden

by J.L. de Kreek — last modified 01-03-2015 14:55
Opgeslagen onder:

Zondag 01 maart 2015 wordt op de Dam in Amsterdam een pro-Israel-manifestatie gehouden. Twee niet-Joodse en niet-christelijke dames zitten achter de demonstratie omdat zij er “genoeg van hebben dat Israël steeds meer geïsoleerd komt te staan en steeds vaker te maken krijgt met verkeerde berichtgeving in dagbladen, op tv en op social media”.

De muntDe verkeerde berichtgeving gaat over de slachtofferrol van Israël en Joden in verband met WOII en de Shoah. Tot nu toe door Joden geheimgehouden originele documenten bewijzen dat Joden schuldig zijn aan de Tweede Wereldoorlog en de vergassing van de broeders en zusters in de door Joden opgetrokken en gemanagde concentratiekampen.

Iedereen kan zelf zien dat Joden de schuldigen zijn aan de Tweede Wereldoorlog en de vervolging van andere Joden omdat de Joden die alles beraamd hebben en als volleerde managers achter de schermen de deportaties regelde zelf schrijven dat de Tweede Wereldoorlog hun oorlog was. Het begint allemaal te Basel 1897 bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres waarmee verenging Erez Israël wordt opgericht.

De aan de vergadering deelnemende Zionistische Joden bepalen dat de meerderheid der Joden verachtte bedelaars zijn. Ook ontbinden zij eenzijdig de mensenrechten voor de Joden. De voorzitter van de vergadering die de held is van Wilders had toen reeds de 'Endlösung der Judenfrage' op de internationale agenda gezet inclusief het opschrift gestelde plan voor de deportaties en transitcentra.

Ook had deze voorzitter toen reeds bepaald dat de vrije meningsuiting vergaand beperkt moest worden dat de antisemieten de vrienden zijn van de Zionisten en geaccrediteerd worden om de massa te controleren en dat Joden vernietigd moesten worden. Een aantal van de virulent antisemitische teksten van de voorzitter van de eerste vergadering van vereniging Erez Israël staan op de site www.hetzuur.nl.

De Zionisten van vandaag willen dat de eigenaar van de site www.hetzuur.nl vervolgd wordt voor antisemitisme want zij vinden het antisemitisme wanneer bewezen wordt dat de Zionistische Joden de grote aanstichters zijn van de Tweede Wereldoorlog juist om de Joden te deporteren daaraan lol te beleven en zichzelf mee te verrijken. Het blijk allemaal zo makkelijk uit de vele geschriften die de Zionisten verborgen houden.

Journalist Frank Verhoef van de Dagelijkse Standaard kan zich goed vinden in het Nazisme der Zionisten. Niet vreemd want de oprichter van de Dagelijkse Standaard is de VVD behulpzaam bij en tijdens de het terrorisme en de genocide in Irak. Het toeval wil dat de uitvinder van de 'Endlösung der Judenfrage' ook journalist was die middels zijn publicaties en contacten de Joden van 1940-1945 vergast heeft op een Shoah.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus