U bent hier: Home / WOIII in the making

WOIII in the making

by J.L. de Kreek — last modified 20-03-2014 06:00

Omdat niemand de Bijbel goed bestudeert weet ook niemand dat beleid en strategie in de nationale en internationale verhoudingen gelijk staat aan de Derde Wereldoorlog 'in the making'. Niemand heeft goed zicht gekregen op oorzaak en gevolg. Iedereen veronderstelt dat Duitsland schuld heeft aan twee wereldoorlogen terwijl de schuld exclusief bij de Zionisten ligt.

Duitse Zionisten hebben in 1916 het momentum van de ophanden zijnde winst van Duitsland genomen om het te verraden en de internationale opinie, om te beginnen in de VS, tegen de Duisters op te zetten. Uitvoering van een plan waarmee de Zionisten te Basel 29-30 augustus 1897 begonnen zijn, ter bestrijding van de Joden en andere minderheden in Europa en ter kolonisatie van het Midden Oosten door de Nazi's. Net als Eichmann ziet Wilders in de Zionisten zijn grote voorbeeld.

 Het mooie aan de Bijbel is dat het waarschuwt voor de Zionisten in Openbaring 2:9

 and I know the blasphemy of those who say they are Jews and are not, but are a synagogue of Satan.

 Vandaag schrijft de Israëlische nieuwssite Hearetz:

 Prime Minister Benjamin Netanyahu and Defense Minister Moshe Ya’alon have ordered the army to continue preparing for a possible military strike on Iran’s nuclear facilities at a cost of at least 10 billion shekels ($2.89 billion) this year, despite the talks between Iran and the West, according to recent statements by senior military officers.

Oorlog met Iran is een climax in de bijbelse Appocalypse opweg naar heerschappij van de gewone blanke racistische Europeaan over het Midden Oosten. Zionisten zijn net als de Nazi's en de Katholieken en derhalve de Rotschield bankiersfamilie en dus Esther Voet, leden van de synagoge van Satan. Het zijn géén Joden omdat het Zionisten zijn. In de synagoge van de Joden wordt gepredikt dat de Diaspora dé heilige plicht is die niet verzaakt worden mag, zelfs niet door de lafste schlemiel. De Diaspora is voor de Joden de enige weg tot verlossing. Er is geen enkele andere mogelijkheid. Al het andere is gedoemd te mislukken, en de Joden en overigens ook de wereld ten onder te brengen.

In het Jodendom worden Gd en de Duivel als één gezien. Satanisten aanbidden Gd, middels het met hart en ziel aanbidden van Satan. Denken zij. Satanisten zijn vaak tewerkgesteld in Hollywood om het publiek middels entertainment te misleiden over de waarheid van de feiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan 'the Last Day of the Big Lie', een must zie documentaire over de leugens van Hollywood over de Holocaust.

 De Tweede Wereldoorlog is het project van Zionisten op weg naar de Derde Wereldoorlog om alsdan definitief het Duizendjarig Nazirijk te vestigen met Jerusalem als wereldhoofdstad. Nazi's zijn niet alleen harde SS soldaten, het zijn ook deskundige misleiders. De Nazi's hebben iedereen een dikke vette loer gedraaid door als Zionisten te beginnen. Ziek dat Esther Voet en Ronny Naftaniel en Ronald Eissens niet eens de meest elementaire Joodse solidariteit nakomen.

Share |
comments powered by Disqus