U bent hier: Home / Zaak bureau jeugdzorg escaleert

Zaak bureau jeugdzorg escaleert

by J.L. de Kreek — last modified 19-02-2013 13:10
Opgeslagen onder:

De zaak bureau jeugdzorg die bij loketBJZ in behandeling is escaleert, aldus een medewerker. Eerst was er een afspraak gemaakt met Erik Gerritsen en de Politie. Toen was er de Politie die meldde dat de afspraak van hoger hand was afgezegd. Toen kwam de uitnodiging op het bureau, en daarna de boodschap van Politie dat de berichten op Goede Nieuws de feiten omdraaien. Het werk van bureau jeugdzorg is volgens de casemanager van LoketBJZ.nl onacceptabel en strafbaar zoals Erik Gerritsen van BJAA weet of althans weten kan of althans hoort te weten. Inmiddels is opnieuw de Marechaussee gecontacteerd door de medewerker van LoketBJZ in verband met bureau jeugdzorg en een criminele organisatie in het Ministerie van Veiligheid en Justitie wat ook deelneemt aan terrorisme gerelateerde misdrijven.

Materieel strafrechtelijk, dus inhoudelijk, is de zaak bureau jeugdzorg relatief gemakkelijk. De complexiteit is gelegen in de persoon van de vermeende daders. Dat zijn zwaargewichten in de jeugdzorg en prominente ambtenaren. Aldus steeds de casemanager van LoketBJZ.nl. De Politie wordt daarin opzichtig op het verkeerde spoor gezet door bevoegden hoger in de staatsrechtelijke en bestuurlijke en politieke hiërarchie. Door de wachtmeester van de Marechaussee werden de woorden geduld hebben en ze zijn er mee bezig en andere dingen te doen, gebruikt. De omstandigheid doet zich voor dat ook de Marechaussee onrechtmatig geplaatst wordt door gezagdragende ambtenaren in de omstandigheid dat zij geen zicht krijgen op zedenmisdrijven met minderjarigen door bepaalde prominente ambtenaren. Het gehele beleid in Nederland in verband met bestrijding van seksueel en/of ander misbruik lijkt het doel te hebben hardcore daders (hoofdleveranciers en prominente afnemers) aan het oog van opsporing en vervolging ontrokken te houden.

De casemanager van LoketBJZ wekt bij de verslaggever van Goede Nieuws de indruk dat dhr. Erik Gerritsen alleen nog strafvervolging voorkomen kan wanneer hij in het vrijwillige kader medewerking verleent aan de uitvoering van het veiligheidsplan voor bureau jeugdzorg wat loketBJZ inmiddels geproduceerd heeft. Anders dan ouders in verhouding tot bureau jeugdzorg, kan Erik Gerritsen van BJAA wel in het vrijwillige kader medewerking verlenen aan de uitvoering van het veiligheidsplan. Bureau jeugdzorg bezit situationeel het alleenrecht dus kan bij ouders nooit sprake zijn van een in vrijheid gegeven, rechtsgeldige toestemming. De leden van Jeugdzorg Nederland hebben welhaast alles in handen in verband met jeugdigen. Met ketenpartners willen ze de markt van wonen, werken, leven en zorg domineren. Daarvoor worden afspraken gemaakt middels afzonderlijke rechtspersonen. Aldus steeds de casemanager van LoketBJZ die de informatie van bureau jeugdzorg in de media en op internet afdoet als ordinaire propaganda van een monopolist.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus