U bent hier: Home / Ziek van homo's

Ziek van homo's

by J.L. de Kreek — last modified 05-08-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Is homofilie toch een ziekte? De vraag wordt legitiem nu blijkt dat homo's in grote getallen naar de PVV trekken en niet willen begrijpen dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt. Geert Wilders is verantwoordelijk voor verhoogde terreurdreiging en de dood van Nederlandse militairen. Hij neemt deel aan genocide in Irak. Zijn helden zijn de initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust op de Joden, én homo's. ISIS is opgericht door Wilders.

Homo's in Irak worden van de daken gegooid omdat homo's in Nederland de genocide in Irak ondersteunen. Homo Onno Hoes bijvoorbeeld. Homo Onno Hoes neemt ook deel aan de organisatie die Magistraten bedreigt met afschrikwekkende consequenties om te zwijgen over de Nazifeiten van de helden van Wilders. Dat homo's een ontzagwekkend bord voor hun kop hebben blijkt uit de manier waarop zij omgaan met AIDS en HIV. Met geen mogelijkheid valt homo's aan het verstand te brengen dat AIDS helemaal niet door HIV wordt veroorzaakt.

Uitleggen dat AIDS een syndroom is en HIV een virus en dat een virus geen syndromen veroorzaakt en dat bij de meerderheid der AIDS patienten helemaal geen HIV wordt gevonden heeft helemaal geen zin bij homo's. Uitleggen dat de professor die HIV heeft ontdekt zelf zegt dat mensen meerdere keren besmet kunnen raken met HIV en dat het lichaam dit vanzelf opruimt heeft ook geen zin. Homo's beginnen te schelden en dreigen de politie erbij te halen omdat ze vinden dat ze worden lastig gevallen.

Misschien is het dan toch gewoon verstandig homo's over te laten aan de klauwen van ISIS. Collectieve vergelding op homo's is wat homo's riskeren door de PVV te volgen. Iedereen die Wilders volgt loopt het risico van een aanslag door ISIS. Dat ISIS is opgericht door Wilders en zijn vrienden zullen homo's ook niet willen geloven. Ook dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 beraamd zijn door blanke Amerikanen met Zionistisch-Christelijke en mogelijk homofiele achtergrond zal er ook niet ingaan bij homo's. Homo's vinden namelijk hun vrijheid om als geiten achter de kudde aan te lopen belangrijker dan de feiten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus