U bent hier: Home / Ziek van Lodewijk Asscher

Ziek van Lodewijk Asscher

by J.L. de Kreek — last modified 07-11-2014 10:35
Opgeslagen onder:

Afgelopen woensdagavond zat vice premier Lodewijk Asscher aan tafel van de Wereld Draait Door ontspannen te praten over pesten op het werk, burn-out en stress. Asscher voelt geen overspannenheid. Hij is tevreden met zijn werk. Of de ontspannenheid van Lodewijk Asscher duurzaam is valt te betwijfelen. Hij heeft alle reden de pers te woord te staan met een zweetsnor en trillende handen. Lodewijk Asscher beschermt schuldigen aan de Holocaust én hij ondersteunt genocide in Moslimlanden.

Het publiek denkt misschien dat mr. dr. Lodewijk Asscher de vriendelijke familieman is die indruk maakte met pakkende analyses als jurist van het Instituut voor Informatierecht. Wat was het een schattig jongetje vergeleken met nu. “Het is een jongen, mevrouw Asscher.” De familie Asscher heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om deelname aan georganiseerde criminaliteit, massamoord en slavernij.

De grootvader van Lodewijk Asscher was als Nazi zonder uniform hoofdverantwoordelijk voorzitter van de Joodsche Raad en had in die rol de leiding over de selectie en deportatie van Joden die in de door de Zionistische leiders van de grootvader van Lodewijk Asscher gebouwde en betaalde kampen moesten 'arbeiten' of creperen. Na de Tweede Wereldoorlog heeft de familie Asscher net als de rest van de Zionisten het succes van hun Holocaust zwaar overdreven en propageert het in strijd met de feiten dat de Holocaust de exclusieve genocide is van de Duitsers op zes miljoen Joden en dat de opa van Asscher geen Nazi-leider was.

Vandaag zit Lodewijk Asscher namens de PvdA in de politiek. Hij is een grote man in het kabinet want vice premier én minister van van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het kabinet is ook naar hem vernoemd. Mede verantwoordelijk voor de integratienota van het kabinet. De Zionisten houden niet van integratie. Het zijn tenslotte Nazi's. Daarnaast houdt Lodewijk Asscher de rest van de politiek ambtsdragers de hand boven het hoofd door culpoos te zwijgen over de zuiver oorlogsmisdadige, terroristische en genocidale bediening van zijn collega's in de politiek sinds Balkenende I. Ook Wouter Bos die nu als voorzitter van de raad van bestuur leiding geeft aan het VU medisch centrum is een héle grote misdadiger.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus