U bent hier: Home / Ziek van Opstelten

Ziek van Opstelten

by J.L. de Kreek — last modified 28-01-2015 10:15
Opgeslagen onder:

Minister Ivo Opstelten van het Ministerie van Veiligheid en Justitie schijnt binnenkort te vertrekken. Hij is zeventig. Het wordt tijd dat hij gaat. Niet met pensioen. Naar de gevangenis. Om zijn laatste jaren in detentie door te brengen. Net als staatssecretaris Fred Teeven en het Kamerlid Ard van der Steur. Zij zijn prominente deelnemers aan de genocide in Irak.

Over de genocide in Irak is geprocedeerd tot en met de Hoge Raad. De vervolging is toen gevraagd van onder andere Opstelten en Teeven en ook Balkenende en Verhagen en Mirjam Sterk. De Hoge Raad heeft toen bepaald dat genocide een ambtsmisdrijf is en dat het Openbaar Ministerie daarom niet zelfstandig bevoegd is. Dat dit in strijd is met het internationaal (gewoonte) recht en de totstandkoming van de Wet Internationale Misdrijven moeten de VVD'ers beroepshalve persoonlijk aan iedereen bekend maken.

Dat doen ze niet omdat dan iedereen bedenkt dat Ivo Opstelten en Fred Teeven en Ard van der Steur inderdaad vervolgd moeten worden voor genocide in Irak, net als Wilders. Omdat het vooralsnog niet mogelijk is de grote leidende daders voor het gerecht te dagen in verband met de genocide in Irak worden de pijlen gericht op zij die hen behulpzaam zijn. De leden van de VVD die geen politiek ambtsdragers zijn.

Er is nog een goede grond om professioneel de juridische Jihad op Opstelten, Teeven en Van der Steur los te laten. Dat is de Jeugdbescherming in Nederland. Die is mede bepaald door prominente VVD'ers. Zoals Joris Demmink. Minister Opstelten en staatssecretaris Teeven hebben daaraan bijgedragen. In Nederland worden minderjarigen op grote schaal onbevoegd uit huis gehaald om voor misbruik gedwongen te verdwijnen in een door de leden van de VVD in stand gehouden criminele organisatie van ambtenaren van de privaatrechtelijke overheid.

Nu Opstelten weg gaat kan hij het beste meteen schoon schip maken. Na hem is er geen houden meer aan. Dan wordt de hele VVD opgerold en loopt zijn vrouw ook het risico van vervolging in verband met deelname aan internationale misdrijven in Nederland op minderjarigen. Een tank stelen van de separatisten en deze parkeren in het bureau van de raad voor de kinderbescherming kan natuurlijk ook. Beter is het wanneer de VVD gewoon netjes meewerkt en niet halsstarrig de georganiseerde criminaliteit volhoudt want het wordt zo onrustig in Nederland als er echt gevochten moet worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus