U bent hier: Home / Ziek van Tofik Dibi

Ziek van Tofik Dibi

by J.L. de Kreek — last modified 11-01-2016 17:00
Opgeslagen onder:

Tofik Dibi wordt dringend verzocht zijn constant wijzende vinger in zijn reet te steken. Hij is politiek ambtelijk verantwoordelijk voor het laten voortbestaan van oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide van Nederlandse politiek ambtsdragers in Moslimlanden. In zijn ambtsperiode was het Parlement en het Kabinet vergeven van oorlogscriminelen en terroristen. Niemand heeft hem horen klagen.

Wat dat betreft is hj net Ayaan Hirsi Ali. Ook zo'n hopeloos geval. De excuus Moslima van de VVD. Dat zij als Moslima deelneemt aan de VVD terwijl de leden van deze partij voor ieders ogen blatante oorlogsmisdaden begaan op Moslimbroeders en zuster plaatst haar Islamkritiek in een radicaal ander daglicht. Net als bij Moraalridder Dibi, de vingerwijzende die zwijgt over de internationale misdrijven van zijn Moslimzuster bij de VVD.

Er is kennisgenomen van de laatste vingerwijzing waarvoor Tofik Dibi hartelijk is uitgelachen door de bedriegers en Joden hatende antisemieten van GeenStijl. Het moet die paupers nageven worden. Tofik Dibi is een kansloze pik met vingers. Een flikker zonder dat daarmee zijn homofilie bedoeld wordt. Een Moslim is hij zeker niet. Niet omdat hij uit de kast is gekomen. Omdat hij aan politiek deelneemt of althans deelgenomen heeft. Excuus Moslim Tofik Dibi van GroenLinks is net zo'n jeukend parasietje als Wilders of Femke Halsema. Waarvan akte!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus