U bent hier: Home / Zionisme = antisemitisme

Zionisme = antisemitisme

by J.L. de Kreek — last modified 02-06-2015 15:55
Opgeslagen onder:

Een grote groep Joden in Nederland doet beroep op veiligheid en recht en maakt niet openbaar dat de Zionisten de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Deze laffe Joden luisteren naar namen als Bram Moszkowicz, Ronnie Eisenmann, Esther Voet, Leon de Winter, Kustaw Bessems, Lodewijk Asscher en zelfs Job Cohen. Hoe alles in werkelijkheid is gebeurt, hoe het mogelijk is geworden, die Tweede Wereldoorlog is heel anders dan meeste mensen denken.

De Joden die emancipeerde en assimileerde in Europa zijn consequent beschermd geweest. De Franse Revolutie maakte een eind aan het virulent antisemitisme der Katholieken en ook aan de slavernij van de Joodse aristocratie kwam een eind. In Oost Europa ging het allemaal net even anders. Geen Franse Revolutie, geen democratie, geen mensenrechten, wel de familie Rothschild die in het Heilige Romeinse Rijk de baas is over in ieder geval één Joods getto.

De eigenaren en managers van de Joodse getto's en hun bancaire en journalistieke en zakelijke en politieke vrienden zijn de grote gangmakers achter de Tweede Wereldoorlog om de Joden onvrijwillig op te drijven naar het wereld-getto. Israël is bedoeld als laatste getto voor de Joden waar zij zich zullen bekeren tot het ware geloof of geroosterd worden. De Tweede Wereldoorlog is een ordinaire kruistocht van de groep van gelovigen die zijn aan te duiden met de tekens: Katholieken. De Katholieken hebben innige samengewerkt met de Zionisten om de 'Endlösung der Judenfrage' te vervullen, de Zionistische held van Wilders is persoonlijk bij de Paus op audiëntie geweest om het plan voor te leggen.

Hitler is ingehuurd door de aandeelhouders van de onderneming die Auschwitz heeft laten bouwen. Juist om een gewelddadige revolutie te ontketenen. Deze onderneming heet IG-Farben, wat eigenaar was van IG-Auschwitz wat het kamp beheerde en geesteskind en juridisch eigendom was van de familie Rothschild. De Zionisten die bij deze financiers op schoot zaten leverde het plan van de deportatie per treinen, de transitcentra en slavernij. Dat was al in 1897 toen vereniging Erez Israël werd opgericht en het bestuurlijk lichaam op last van de leden eenzijdig bepaalde dat Joden bij meerderheid verachtte bedelaars en hun fundamentele rechten ontbonden zijn.

De Joden hebben nooit democratische verkiezingen gehouden om zich te laten vertegenwoordigen door de Zionisten. De Joden zijn mordicus tégen Zionisme. Zionisme is de grootste zonde voor Joden. De Zionisten hebben zichzelf opgesteld als vertegenwoordigers van de Joden in het Europa wat door de Franse Revolutie, democratie en mensenrechten vrij raakte van antisemitisme en waarvan het door de Zionisten weer last kreeg. De Zionisten zijn de verspreiders van het antisemitisme, het racisme, de jodenhaat, segregatie, de kwartiermakers van oorlogen, terrorisme en genocide om de familie Rothschild innig samenwerkend met het Vaticaan fascistisch wereldmacht te laten genieten.

Joden in binnen en buitenland die uit de kast komen met de waarheid en de feiten over het Zionisme worden op aangifte van de terroristische geschiedvervalsers vervolgd wegens antisemitisme en onder dreiging van 'dire consequences' van diezelfde Zionisten om de nazi-feiten van de Zionistische helden van Wilders niet te herkennen of erkennen, veroordeeld door de welhaast panische magistratuur die kennelijk van gekkigheid niet weet waar het dekking zoeken moet. Zo werden de Joden vroeger onder leiding van de grootvader van Lodewijk Asscher gedouched.

Eerlijk het historisch materiaal bestuderend is de conclusie dat Hitler gewoon respect had voor de Joden die “ebenburtig” waren en niet van die Gallische galbakken als personen voornoemd. Zelfs midden in de oorlog maakt Der Angriff van Goebbels onderscheid tussen de gerespecteerde Joden en het zieke tuig van Zion. De meeste Joden in Nederland handhaven geen jota van de basis bepalingen van het Jodendom sinds de verstrooiing. De Zionisten zijn als eerste na de Franse Revolutie toen het ronduit goed ging met de Joden in Europa, actief de Diaspora met politiek maatschappelijke middelen revisioneerden. Ook in Duitsland en Italië aan de oorlog vooraf was er amper nog sprake van antisemitisme constateerde ook de Zionistische helden van Wilders. Voorts weigerde zij in 1939/1940 vrede zonder dat de bulk van Joden gedeporteerd was.

Als er een wetenschappelijke definitie van antisemitisme gegeven moet worden is dat: de politiek en/of maatschappelijke of althans menselijke revisie van de Diaspora. Israël is antisemitisme. De bestuurders van het wereld-getto regeren in de gratie van de angst onder Joden voor een nieuwe Holocaust en de diepgaande betrokkenheid bij de doelstellingen van de Nazi-staat door de laffe Joden die functioneel te goor zijn om aan te pakken. De vislucht van Esther Voet is tot ver over de grachten te ruiken. Als iemand gediskwalificeerd moet worden is zij het. Hadden de Joden overigens beter kunnen lezen dan hadden ze allemaal allang gezien dat de Bijbel zelf zegt dat de dood van Jezus Christus een schijnvertoning is, net als in de Koran staat.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus