U bent hier: Home / Zionisme en Nazisme: ééneiige tweeling

Zionisme en Nazisme: ééneiige tweeling

by J.L. de Kreek — last modified 04-12-2013 10:40
Opgeslagen onder:

Nakomelingen van Joden die vermoord zijn in Auschwitz beweren stellig het eerlijke verhaal te vertellen en bewijzen dat het Zionisme en Nazisme een ééneiige tweeling zijn en dus dat de Joden door de Zionisten ritueel vermoord zijn in de kampen. Directeur Esther Voet van het Centrum Informatie Documentatie Israël is zich dit terdege bewust. Net als haar Zionistische voorgangers voorkomt ze opzettelijk wederrechtelijk dat het publiek bekend is met de feiten.

Het Nazisme begint bij de Zionisten te Basel 29-31 augustus 1897. Rond de tweehonderd zelfverklaarde leiders bepalen ondemocratisch dat zij namens alle Joden de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbinden. Ook noemen zij de Joden een volk van bij meerderheid verachtte bedelaars. Deze terminologie staat woordelijk genoteerd in de authentieke protocollen van het Eerste Zionistische Congres te Basel. De grote Zionistische leider toen was Theodore Herzl.Theodore Herzl was journalist die bij alle grote bestuurders op aarde aan tafel zat.

Herzl is de man die de 'Endlösung der Judenfrage' uitgedacht en op de internationaal politieke agenda gezet heeft. Herzl heeft zijn zielenroerselen prijs gegeven middels zijn dagboeken die eerst in de jaren zestig van vorige eeuw in het Engels geopenbaard zijn. Daarin schrijft hij onder andere dat Joden vernietig worden moeten en dat oppositie tegen het Zionisme met bruut geweld wordt neergeslagen. Ook schrijft Herzl dat Zionisme tegen vrije meningsuiting en democratie is en dat antisemieten de beste vrienden van de Zionisten zijn en door hen geaccrediteerd worden om de massa te controleren. Ook de kampen en het deporteren van Joden met goederen wagons wordt reeds in 1897 in het werk van de grote Zionistische leider aangekondigd.

De muntEen waslijst met antisemitische haatteksten van de grote Zionistische leider Herzl staat op www.hetzuur.nl de site waarover het CIDI valt. De medialle die geslagen is met aan de ene kant het hakenkruis en aan de andere kant de swastika en met in de rand van de munt de tekst 'Ein Nazi Fahrt Nach Palestina' is de rituele bevestiging van de symbiose tussen het Zionisme en Nazisme. Een groot aantal prominente personen in de Nazi-beweging blijken net als de Zionisten overeenkomstige Joodse achtergrond te delen. Eichmann, Hitler, de bestuurders van diverse concentratiekampen waaronder Auschwitz, waren allemaal in het bezit van dezelfde Joodse roots als Esther Voet.

De Zionisten vergelijken zichzelf met de Maccabeeën: een zeer agressieve Joodse clan die in de geschiedenis op extreem gewelddadige wijze andere Joodse families aan zich onderworpen heeft. Eerst dankzij internet komt er zicht op de originele teksten der Zionisten waaruit onloochenbaar blijkt dat niemand anders dan de Zionisten de grote beramers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Iedereen ophitsend de bulk van Joden uit Europa te deporteren en agressief optredend tegen Joden die willen assimileren en emanciperen. Nu op dit moment spelen er rechtszaken in verband met openbaring van de waarheid van de feiten. In die rechtszaken wordt de Holocaust ontkend omdat er geen zes miljoen Joden vermoord zijn en het woord Holocaust betekent dat de Joden het zelf gedaan hebben.

Holocaust is een normale Joodse traditie. Normaal uitgevoerd op een kip of iets dergelijks als geschenk aan G-d om het goed te stemmen bij de orde van de dag. De Zionisten hebben dit uit winst bejag toegepast op de broeders en zusters die door de Zionisten zijn vergast en verbrand omdat er te veel Joden waren voor de kolonisatie van Palestina en de Zionisten vooral de 'Sweet Seventeens' het land wilde laten ontginnen. Ook Robert Jan van Pelt en Deborah Dwork hebben het in 'Auschwitz 1270 to the Present' over de symbiose tussen IG-Farben en de SS bij en tijdens de bouw van Auschwitz. Iedereen weet dat IG-Farben het geesteskind van de Rothschild bankiers familie is. De vele oorlogstribunaals na WOII bewijzen dat de Tweede Wereldoorlog gepland is in het gebouw van IG-Farben. Ook is bewezen dat de Rothschild bankiers familie in vereniging met Rockefeller en koninklijke Shell Hitler in 1929 gefinancierd heeft met tientallen miljoenen dollars contant. En dat de Zionisten als eerste in 1933 Duitsers de oorlog verklaarde om het te vernietigen.

De grote Zionistische leider Jabotinsky schrijft pal voor de Tweede Wereldoorlog in zijn boek 'the Jewish War Front', wat ook onder de titel 'the War And The Jew' is uitgegeven, dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog is en dat de Zionisten geen vredesbesprekingen aangaan zonder dat de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd is. Ook eiste de Zionisten preluderend op WOII dat alle Naties de 'Endlösung der Judenfrage' in de politieke agenda opnamen om 'the mass evacuation of all ... minorities' en de machinerie van dwang op te zetten. Nakomelingen van in Auschwitz vermoorde Joden worden nu na aangifte van het CIDI vervolgd in verband met het openbaren van de waarheid van de feiten want dat is antisemitisme volgens de Nazi's. Goederen zijn in beslag genomen en dreigen vernietigd te worden. Herzl schreef in 1897 dat Joodse rijkdommen geëxecuteerd worden moesten.

In Patina worden de huizen van Palestijnen met bulldozers verwoest. Waarbij de Zionisten geen reclame maken voor het feit dat Palestijnen significant vaak tot Islam bekeerde authentieke Joden zijn die daar in de Diaspora zijn blijven wonen. In Nederland spannen de Nazi's het openbaar ministerie voor het karretje om anno 2013 Joden opnieuw te vervolgen; bestuur en rechtspraak met 'drie consequences' bedreigend wanneer de Zionisten geen gelijk krijgen. De Zionisten van het CIDI willen kennelijk oorlog. Volgens de nakomelingen van de Joodse slachtoffers van Auschwitz die zich net als de voorouders bedreigd voelen door de Zionisten kan het CIDI simpelweg de boom in. Alleen Nazi's liegen de feiten zoals de Zionisten doen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus