U bent hier: Home / Zionisme kapot schrijven

Zionisme kapot schrijven

by J.L. de Kreek — last modified 26-03-2013 10:34
Opgeslagen onder:

Het publiek hoeft alleen de originele teksten der Zionisten voorgehouden te worden om er bekend mee te zijn dat de Zionisten sinds de Franse Revolutie hoofdschuldig zijn aan het antisemitisme, Jodenhaat, racisme, nazisme en nog een paar ismen. In het onderwijs leert niemand hoe de geschiedenis waarachtig geweest is. Iedereen begint de Tweede Wereldoorlog bij Hitler terwijl de Tweede Wereldoorlog begint bij Theodore Herzl en zij die het Diaspora Revisionisme propageren. Zionisten en Joden hebben niks met elkaar gemeen. Zionisme maakt geen onderdeel uit van enige Joodse identiteit. Zionisten zijn geen Joden. Zionisten zijn Nazi's die Joden nadoen en op basis van een mythe Palestina van de oorspronkelijke bewoners roven.

Zionisten parasiteren op de onbekendheid van het publiek met de feiten. Zionisten zijn nakomelingen van mensen die in Oost Europa tot joodsheid bekeerd zijn. De Asjkenazim, kortweg Nazi. Nasi is ook een Joods woord en betekent president van een college. De voorzitter van de Sanhedrin is een Nasi en Zionisten zijn Nazi. Nazi is de afkorting van het Joodse woord voor Oost Europese Joden die door DNA, moraal, cultuur, sociaal, testamentisch en anderszins significant verschillen van de Zuid Europese Joden die wèl nakomelingen zijn van de Joden zoals bedoeld in de Bijbel.

Zionisme is verknocht aan het Katholicisme. Na de Franse Revolutie ontwikkelde de mens het gevoel voor rechtvaardigheid. Dit koste enkele aristocraten en slavendrijvers de kop en macht en vermogen. De mens werd vrij. Het kreeg mensenrechten. Het 'contract social' diende zich aan. Vrijheid, gelijkheid, broederschap. Democratie en dergelijken deed het intrede met de Franse Revolutie in Europa. Spoorslags verdampte daarmee het antisemitisme waar de Zuid Europese Jood ten gevolge van het Katholicisme last van had. De beruchte Dreyfus affaire in Frankrijk waren de laatste stuiptrekkingen van antisemitisme.

De journalist Theodore Herzl die Asjkenazische achtergrond bezat, en geen enkele verbondenheid had met Jodendom en letterlijk symbiotisch verknocht was met de kerk van Rome, en in zijn tijd bijzonder modern en prominent was in de media, iemand die de mainstream media aanvoerde als een volleerde Kustaw Bessems of Matthijs van Nieuwkerk, begreep hoe hij zijn kennis over het Jodendom misbruiken kon om Europa Jodenvrij te maken zoals de Katholieken zo graag wilden en ongetwijfeld nog willen. Ronny Naftaniel, Esther Voet, Ronald Eissen, de Joodse Omroep, die veronderstelde Joden zijn Katholieken. Kruisvaarders die zich voordoen als Joden om Joden een slechte naam te geven en in het algemeen aan te hitsen tot antisemitisme.

Israël daarin is geen Joodse Staat. Het is het wereld-getto bedoeld voor de Joden zodat ze bij en tijdens de laatste groot kruistocht tegen de ongelovigen verwoest zullen worden door de Papen uit VS en UK ondersteund door Balkenende en André Rouvoet en dus de algemene christenheid. Israël is letterlijk Ein Nazi Fährt Nach Palestina. Israëlieten zijn letterlijk de moffen. Bij en tijdens WOII waren er moffen en moffen. De moffen in Nederland waren anders dan de Zionistische agenten die overal in Europa de Duitse strijdkrachten ondersteunde en de meest weerzinwekkende moorden pleegde, zoals het vermoorden van Joden in concentratiekampen. Ná de oorlog logen deze agenten dat zij vermoord zouden worden wanneer zij als Sonderkommando's niet de Joden vermoordde.

Het zijn Sonderkommando's zelf die verklaren in de fameuze film Shoah van Claude Lanzmann dat zij niet gedwonden zijn door de SS. De geschiedenis van de bouwtekeningen van Auschwitz bewijst dat het kamp een Archrarischmodelkamp was, een Kibbutz, wat gebouwd is op ininitiatief van IG-Farben, het geesteskind van de familie Rotschild en wat symbiotisch met de SS gebouwd is. Ook bewijzen de bouwtekeningen van Auschwitz dat de lijkenkelders lijkenkelders waren en geen gaskamers. Later zijn daar gaskamers van gemaakt. De crematoria zijn nooit gebruikt geweest voor industriële verbranding van grote hoeveelheden lijken tegelijk. Getracht is crematoria met grote capaciteit te leveren. Die opzet is mislukt. Ook door de bevrijding door de Russen van Auschwitz heeft er geen vergassing van zes miljoen Joden plaatsgevonden. Verder dan het vergassen van tweehonderd duizend personen zijn de Zionisten niet gekomen.

Eichmann die hoofdverantwoordelijke was in verband met Auschwitz schrijft over zichzelf dat hij zich als een echte Zionist zag. Ook onderhield hij reeds ver vóór de oorlog vriendschappelijke banden met de Zionisten; en zijn het de Zionisten die de Endlösung der Judenfrage bedacht, gewild en gefinancierd hebben. Zionisten zijn de intellectueel daders van WOII en de Shoah. Het zijn de financiers, de trainers, de inspirators, de managers, de bazen achter de schermen die aan de touwen trekken: de moffen. Het veronderstelde staatsrecht van Israël en het lidmaatschap van de VN is nietig, het land bezit niet eens een grondwet. De Turkse premier Erdogan heeft gelijk. Het Zionisme is een misdaad tegen de menselijkheid.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus