U bent hier: Home / Zionisme = kut

Zionisme = kut

by J.L. de Kreek — last modified 18-11-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Zionisme is kut. Zionisme is het gedachtegoed wat aan de basis staat van de escalatie van de Eerste Wereldoorlog na 1916, de Tweede Wereldoorlog inclusief de Jodenvervolging en grootschalige naoorlogse Holocaustfraude waarmee de Zionisten zich onrechtmatig hebben verrijkt en mogelijk 9/11. Zionisten zijn niet alleen rovers van land. Het zijn ook de dieven van Joodse levens en het Joodse kapitaal wat zij geëxecuteerd hebben.

De varkens waarover de Koran schrijft is van toepassing op de volgers van het Zionisme. Joden worden door de Koran gezien als mensen van het schrift. Wilders die de arabist van Geen Stijl heeft ingehuurd om voor de Amsterdamse rechtbank de waarheid te liegen over de inhoud of betekenis van de Koran, zou iets beter moeten leren lezen. De helden van Wilders zijn de Zionisten die de Jodenvervolging van 1940-1945 hebben uitgevonden.

Alle overige leden van het Zionistische wespennest slagen er bijzonder goed in het zicht te ontnemen op de Nazistische kern van het Zionisme. De Zionisten hebben iedereen bijzonder professioneel in de waan geplaatst over de doelstellingen van de Zionistische organisatie. Middels dreigen en bedrog zijn de Zionisten erin geslaagd meer dan 117 jaar aan het zicht ontrokken te houden dat vervulling van ouderwetse Katholieke Eind Tijd profetieën inclusief de Exodus van de Joden en de grote problemen in de internationale verhoudingen nu, het oogmerk is van de Zionistische machinaties.

De Zionisten vinden zichzelf staan tegenover zes miljoen Joden die uit de dood herrijzen en wraak willen op de Asjkenazische Khazra-schoften die nog altijd het hufterige gedrag niet verleerd zijn en zich thans uitleven op de tweede generatie en de Semitische moslims van Palestina. Het gaat al een hele tijd heel slecht met het handhaven van fatsoensnormen door de Zionisten. De Katholieken zijn erg. De Zionisten hebben die prestatie ruimschoots verbeterd. Zionisten zijn gangmakers van het Derde Rijk wat na de veronderstelde nederlaag van Hitler de zetel verplaatst heeft van Berlijn naar Jeruzalem.

De Knesset, het Israëlisch parlement, is gesponsord door de financiers van Adolf Hitler die ook de juridisch eigenaren waren van Auschwitz toen er Joden vergast zijn. Dat zijn feiten ook al ontkent Zionistisch Nederland. Bestudering van het authentieke materiaal door onafhankelijke waarnemers wordt onmogelijk gemaakt omdat de Zionisten dreigen met 'dire consequences'. Die dreigementen zijn geuit door Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet. Wie deze baard nader bestudeert leert dat hij een dikke vette Nazi is met het oogmerk te verhelen dat de Zionistische helden van Geert Wilders de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah.

De Zionisten zijn er niet in geslaagd zes miljoen Joden te laten vergassen. Er is geen enkel betrouwbaar bewijs van de genocide op zes miljoen Joden. De betrouwbare cijfers kommen niet verder dan drie komma drie miljoen wat ook een gigantisch getal is alleen niet het Kabbalistisch volmaakte getal van zes miljoen waarop de Zionisten gehoopt hadden. Het liegen en bedriegen en dreigen met 'dire consequences' door Ronald Eissens van het Meldpunt moet natuurlijk afgestraft worden. Er is geen onafhankelijkheid van rechtspraak wanneer de magistraten 'dire consequences' te duchten hebben in zaken die Ronald Eissens losmaakt met zijn lasterlijke aanklachten of andere terrorisme gerelateerd bedrog.

De tweede generatie wil wraak op Esther Voet en Ronald Eissens omdat het smerige fascisten zijn die willen dat iedereen hun hielen likt. Fascisme, nazisme, racisme, slavernij, dictatuur, oligarchy, militaire junta en Zionisme zijn allemaal inwisselbare termen. De Zionisten bezitten een rijke traditie van extreem geweld waarbij zelfs niet ervoor geschuwd wordt de eigen broeders en zusters te offeren in de schoorstenen van de door hen symbiotisch met de SS gebouwde crematoria.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus