U bent hier: Home / Zionisme = Nazisme = VN

Zionisme = Nazisme = VN

by J.L. de Kreek — last modified 05-03-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Wie goed beluisterd moet worden is Sietze Planting. Hij is veteraan. Heeft gediend in Afghanistan. Hij relateert feiten als militair waarnemer met ervaring in het Opium District in Afghanistan. Hij vertelt dat het Amerikaanse leger in Afghanistan de opiumhandel van westerse elite beschermt. Onder gedetineerde met kennis van de drugshandel wordt verteld dat Amerikaanse CIA hún handel domineert.

Dat zijn verhalen die keer op keer terugkomen uit verschillende kringen onafhankelijk van elkaar. Sietze Planting vertelt dat de VN blauwhelmen eigenlijk dezelfde agenda voeren als de ouderwetse Schutzstaffel, de SS. Hoewel betrokkenen zich dit niet bewust zijn zullen is dit helemaal correct. De Verenigde Naties is een netwerk- of kruiwagenorganisatie van de georganiseerde joodse internationale maffia aka het Zionisme. 

Voor iedereen om de huidige tijd juist te plaatsen is het noodzakelijk goed a) het oude en het nieuwe testament te bestuderen; vooral Openbaring is relevant in de huidige tijd en b) naar de ontstaansgeschiedenis van het Zionisme te kijken. Zionisme is héél wat anders dan iedereen voorgehouden wordt. Zionisme is afkomstig van de kring van personen rond de Rothschild bankers familie en het Vaticaan. Zionisme predikt Diaspora Revisionisme en dat is exact hetzelfde als antisemitisme.

Het geheel kan gezien worden als perfectionering van het Romeinse Rijk of althans vestiging van het Duizendjarig nazirijk. Om te zien hoe in Europa na de Franse Revolutie de macht verschuift van democratie en mensenrechten naar fascisme en 'corporate oligarchy' moet er gekeken worden naar Betar en Jabotinsky. Jabotinsky is een weinig besproken bijzonder belangrijke militaire leider van Israël van vóór de Tweede Wereldoorlog (18 October 1880 – 4 August 1940). Iedereen denkt dat Israël in 1948 gesticht is. Toen is de onafhankelijkheid uitgesproken.

De stichting vond plaats te Basel augustus 1897, door tweehonderd niet gekozen verondersteld joodse leiders die in vereniging de mensenrechten voor de joden eenzijdig ontbonden en hen kwalificeerde als bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars. Zij hebben toen ook de militaire, bancaire, bestuurlijke en rechtsprekende organisatie van Israël ingericht. Hún leider bepaalde dat joden vernietigd moesten worden, dat antisemitisme moest toenemen, dat joden op elkaar moesten schieten, dat joden met goedkope treinen Europa moesten verlaten, en hij maakte van de 'Endlösung der Judenfrage' internationale prioriteit. Het staat allemaal letterlijk geschreven en gedrukt in de authentieke zionistische geschriften die zijn uitgestald op www.jodenhaat.nl.

Het moderne jodenhaat is van de Zionisten. Na de Franse Revolutie is het stokje door hen van de Katholieken overgenomen. De leden van Betar de militaire organisatie van Jabotinsky waren de eerste Bruinhemden in Duitsland. In 1933 kozen zij de locatie van concentratiekamp Auschwitz uit. Rothschild bankiersfamilie sponsort Hitler, VN en Knesset. Betar heeft de bedrijfskleur verandert van fascistisch bruin naar VN-blauw. Vandaag bedreigt Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet bestuur en rechtspraak met 'dire consequences' wanneer bovenstaande beerput algemeen bekend wordt.

Dus, samengevat, iedereen kan er rekening mee houden dat het militaire geweld op aarde voorlopig niet voorbij is. De onderliggende agenda voorzegt grote kans op escalatie van de omstandigheden in ieder geval tot rond 2025. Oogmerk is: verwoesting van de Haram El Sharif op de Tempelberg te Jeruzalem; bouw van een Kruisvaarderskerk wat verkocht wordt als derde joodse tempel; en de kroning van een telg van de Rothschild bankiers familie tot koninklijke prins van groot Israël. Hitler was op Heilige Missie. De SS waren tempeliers. De Rothschild zijn ook tempelier. Het zijn nep-joden, net als de Zionisten, net als Esther Voet en Ronald Eissens.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus