U bent hier: Home / Zionist schreef Mein Kampf

Zionist schreef Mein Kampf

by J.L. de Kreek — last modified 06-02-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Mein Kampf is geschreven door een Zionist die nadat hij met Zionistische partners een staatsgreep in Duitsland had gepleegd in de gevangenis zat, ongeveer tien jaar voordat hij als Führer van Duitsland met de bestuurlijke lichamen van vereniging Erez Israël afspraken maakt ter onvrijwillige deportatie van Joden. Mein Kampf hoort thuis in het rijtje Zionistische publicaties samen met de werken van de helden van Wilders.

Geslagen met consent van de Nazi's.Dat Zionisten en niet Adolf Hitler de plannen voor deportatie en Holocaust van Joden bedacht hebben wordt willens en wetens onder de pet gehouden door Esther Voet. De belangrijkste documenten in verband met de Holocaust zijn de publicaties van de helden van Wilders omdat daaruit onomstotelijk blijkt dat de Zionisten de grote wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers. Mein Kampf van Adolf Hitler wordt niet begrepen wanneer daarbij niet tevens de publicaties van de helden van Wilders bestudeerd worden die al in 1897 opriepen tot Finale Endlösung van het Jodenvraagstuk.

Journalisten en verslaggevers van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf hebben in 1922 en daarna actief bijgedragen aan de verspreiding van de toen in het Duits verschenen dagboeken van de helden van Wilders waarin deze leider der Zionisten nadrukkelijk preludeert op executie van Joden en hun bezittingen door antisemieten en de accreditatie van antisemieten door Zionisten en beperking van vrije meningsuiting en Endlösung en Holocaust en Hitler. Omdat Joden bij meerderheid verachtte bedelaars zijn en de Zionisten alleen de "sweet seventeens" nodig hadden voor de kolonisatie van Palestina.

De Journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf hebben zich daarmee in de voorbereidingen op de Holocaust schuldig gemaakt aan het verspreiden van 'een voorwerp waarin uitlatingen zijn opgenomen die zijn aan te merken als groepsbeledigring en aanzetten tot haat en discriminatie van Joden wegens hun ras en godsdienst'. Esther Voet en andere prominente Nederlandse Zionisten bedreigen magistraten met afschrikwekkende consequenties wanneer de Nazifeiten van Zion erkend worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus