U bent hier: Home / Zionisten bedreigen mensenrechten Joden

Zionisten bedreigen mensenrechten Joden

by J.L. de Kreek — last modified 15-10-2015 15:59
Opgeslagen onder:

Dat de Zionisten de wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers is de waarheid zoals die niet verteld wordt door de Zionisten van het Centrum Informatie Documentatie Israël. De naoorlogse Joden kunnen moeilijk uitkomen voor deze feiten omdat ze bedreigd worden met afschrikwekkende gevolgen als dit aan het licht komt. De Zionisten begonnen de Holocaust te Basel 1897 toen zij de mensenrechten eenzijdig ontbonden voor de Joden.

De muntDe Zionistische held van Geert Wilders preludeerde toen reeds op een Jom Kipoerachtig brandoffer als sluitstuk van de door hem uitgevonden 'Endlösung der Judenfrage'. Het zijn feiten die makkelijk blijken uit de grote hoeveelheid authentieke documenten die dankzij internet ontdekt zijn en nooit worden voorgeschoteld in het Holocaustonderwijs. De Tweede Generatie heeft de buik vol van de Zionisten en hun leugens. Altijd weer bepalen zij de toon van het debat en eisen zij dat hun leugens gevolgd worden.

Hitler is betaald door de familie van de patroon van de Zionistische helden van Wilders. Deze familie die door de Zionistische leiding als Zionisten worden gezien had ook Auschwitz in bezit toen daar de Joden vergast zijn. De oprichters van Israël zijn verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog en Jodenvervolging van 1940-1945. Het was hun plan. Zij hebben verzorg dat het plaatsvond. Zij hebben Hitler betaald en de antisemieten aangezet. De Telegraaf Media Groep is vanaf 1922 actief betrokken bij het voortbouwend terrorisme der Zionisten. Vandaag zetten de Zionisten hun genocide op de Semieten voort door de Palestijnen het leven zuur te maken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus