U bent hier: Home / Zionisten bedreigen rechters (2)

Zionisten bedreigen rechters (2)

by J.L. de Kreek — last modified 09-05-2013 10:05
Opgeslagen onder:

Jeroen de Kreek is inmiddels ook in hoger beroep gegaan tegen de tweede veroordeling in verband met de website op hetzuur.nl, wat tweets naar defensie minister Hennis (toen nog Kamerlid) en een bericht aan arabist Hans Jansen. De tekst van het appelschriftuur laat aan duidelijkheid niks te wensen over. Het Openbaar Ministerie is al in hoger beroep gegaan. Jeroen de Kreek heeft inmiddels diverse contacten gehad met de recherche over de veronderstelde bedreigingen met 'dire consequense' door Ronald Eissens van het MDI aan iedereen die Jeroen de Kreek gelijk geeft. Jeroen de Kreek voelt zich ouderwets jodenvervolgd door de leidende Nazi's van het MDI, CIDI en Joodse Omroep die weten dat de Zionisten de grote Nazileiders zijn.

Ronald Eissens kan uit het Auschwitz bulletin afleiden hoe Jeroen de Kreek over de gang van zaken zou kunnen denken. Omdat Oma De Kreek is afgemaakt, kansloos op de trein gezet, zodat Ronny Naftaniel als schijnjood de grote Nazileider Theodore Herzl eren kan ten titel van bestrijding van racisme en fascisme,  schijt Jeroen de Kreek alle Zionisten de bek vol. Het is niet toevallig dat een aantal explosieve dossiers bij het bureau van Jeroen de Kreek in behandeling zijn. Die dossiers zijn in verband met de oorlogscriminelen van vandaag. In het landelijke en lokale bestuur, de leiding hebbend. Jan Peter Balkenende & Mark Rutte & co. En Geert Wilders, het antisemitische schoothondje der Zionisten.

Het is natuurlijk dat Jeroen de Kreek de vinger op de zere plek legt dat er over hem heen gevallen wordt, en Bert Brussen en Jan Bennink en Pritt met geen woord reppen over de schandalige inbreuken op de vrije meningsuiting op Internet. De Zionisten slopen niet alleen huizen van Palestijnen, zij maken ook Joden kapot wanneer zij de waarheid der feiten ter tafel brengen. Jeroen de Kreek denkt dat het niet uitmaakt hoe hij de boodschap brengt, de inhoud is dermate krankzinnig dat het onvoorstelbaar is. Ronny Naftaniel is 'hardcore' antisemiet en staatsvijand nummer één.

Het is een nazi-mol. Nu ontmaskerd. Alle Asjkenazim zijn Nazi wanneer zij ook Zionisten zijn of de staat Israël respecteren. Alle Zionisten zijn Nazi's. Nazisme en Zionisme zijn synoniemen. De eerste bruinhemden waren Zionisten, en Zionisten zijn de financiers en intellectueel daders van WOII en de Shoah. Hitler was niet het opperhoofd in het wereld Nazirijk van zijn tijd, dat waren Zionisten. Joden willen geen Joodse Staat. Voor Joden is Israël een virtuele staat in gedachte embedded in de wetten en tradities van de landen van geboorte zonder daarbij zelf aan politiek deel te nemen of enige politieke ambitie uit te leven.

Het liederlijke aan Ronny Naftaniel & co is dat zij geen jota heel laten van het Jodendom en zelfs de basisbeginselen met voeten treden. Zij zijn tègen democratie omdat zij deelnemen aan de politiek en maatschappelijke beweging der Zionisten wat een beweging is opgericht door tweehonderd aristocraten zonder de Joodse burgers te raadplegen en blatant in strijd met alles waar Joden voor staan. Omdat zij de leiding hadden overal, ondemocratisch de baas waren, het voor het zeggen hadden, generatie op generatie, aristocratisch als slavendrijvers en gettohouders, kwam de joodse burger nooit aan het woord toen de door de Zionisten gefinancierde Hitler de deportatieovereenkomst met de Zionisten sloot.

Uit de stukken blijkt dat de Zionisten in ieder geval vanaf 1897 officieel de mensenrechten voor alle Joden opgezegd en de Joden bij meerderheid als een volk van verachtte bedelaars gezien hebben. Dat de Zionisten corrupte klootzakjes zijn hoeft Joden er niet van te weerhouden de behoefte uit te leven in Jeruzalem en omstreken te verblijven. Vroeger met de arabieren toen de Romeinen bestuurde ging dat ook goed. Op het aspect van de verafgoderij door de Joden na, waardoor ze in de Diaspora beland zijn. Een last die vlot licht bleek mede omdat de Islamieten tot in Spanje bestuurde. De Joden en Arabieren hebben het door de geschiedenis heen altijd goed gedaan met en onder elkaar als buren.

Het is eerst sinds de komst van de Zionisten dat het fundamenteel duurzaam fout gaat voor de Joden. Het antisemitisme van de christenheid is niks vergeleken met het antisemitisme uit Zionistische hoek. Iedereen ten onrechte denkt dat Joden en Zionisten aan elkaar gelijk zijn. Jodendom en Zionisme zijn onverenigbare grootheden. Joden behartigen een heilige zaak. Zionisten behartigen particuliere belangen van de rijksten op aarde middels politieke en maatschappelijke instrumenten. Dat niemand in het onderwijs door de meester gewezen wordt op de smoking gun, die bewijst dat de Zionisten en Nazi's letterlijk keerzijde van dezelfde medaille zijn is natuurlijk liederlijk!

Nu doet de rechtbank alsof Jeroen de Kreek ontoerekeningsvatbaar is terwijl de rollen zijn omgedraaid ten gevolge van dreigingen met 'dire consequences' door Ronald Eissens (MDI) als Jeroen de Kreek gelijk krijgt en dat is erg want Ronald Eissens is er ook mee bekend dat er geen Holocaust heeft plaatsgevonden en dat de Zionisten de grote schuldigen zijn. Voor de Joden is dat feest want dan ontvalt eindelijk de rechtsgrond voor Israël omdat het een staat op nietige grondslag blijkt te zijn. Niet verwonderlijk dat Israël imponeert als een wereld-getto met die muur en ook anderszins en dat grondlegger Theodore Herzl in zijn dagboeken ergens eind 19e eeuw dat land letterlijk een 'world-getto' noemt. Ook opvallend dat Theodore Herzl als grondlegger van Israël ook de persoon is die van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk hèt internationaal politieke en maatschappelijke vraagstuk gemaakt heeft en dat leidende Joodse families die hem sponsorde ook Adolf Hitler betaald hebbenen eigenaren waren van Auschwitz.  Heel gek allemaal.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus