U bent hier: Home / Zionisten bedreigen Staat!

Zionisten bedreigen Staat!

by J.L. de Kreek — last modified 15-04-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Zionisten bedreigen de Staat met terrorisme om te verzwijgen dat de bestuurlijke lichamen van Israël in oprichting bemand door de helden van Wilders volledig verantwoordelijk zijn voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging in der tijd. In door de Zionisten losgemaakte strafzaken waarbij de officier van justitie alle hardware en servers in beslag nam van de uitgever van hetzuur.nl dreigt Ronald Eissens met 'dire consequences' wanneer de holocaust wordt ontkend of de maker van hetzuur.nl in het gelijk wordt gesteld.

De website op www.hetzuur.nl is opgericht door een persoon die wortels heeft in het as van de in Auschwitz gebrandofferde Joden . Omdat bijna alle Joodse familieleden afgevoerd zijn want -u raadt het al- het waren Joden. Eerst door internet en eigen onderzoek weet de Tweede Generatie dat de ambitie van de joodse bankiers familie Rothschild om als koninklijke familie te heersen over alle Joden het voer is waarmee het antisemitisch monster gevoed wordt.

De strafzaken tegen hetzuur.nl vangen aan in 2011 en zijn nog niet voorbij. Het Gerechtshof heeft onlangs uitspraak gedaan. Samen met het Openbaar-Ministerie concludeert het Hof dat de verdachte het recht op het laatste woord heeft gehad indien hij als laatste heeft gesproken, bijvoorbeeld bij pleidooi of dupliek. De stelling van de verdediging is dat de magistraten confabuleren ten gevolge van de dreigingen vanuit Zionistische hoek en de totaal choquerende feiten uit het meer dan tienduizend pagina's tellende zaaksdossier.

Het is helemaal niet moeilijk te zien dat de Zionisten de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Slechts enkele documenten zijn voldoende om het te begrijpen. Begin bij de dagboeken van de Zionistische held van Wilders en elke stoethaspel van Geen Stijl, de Dagelijkse Standaard, Jalta of the Post Online begrijpt onmiddellijk wat de feiten zijn. Niemand wil in gaan op de feiten omdat iedereen bronstig is van Esther Voet de Grote Hoer die gracieus het antisemitisch monster berijdt.

De dreigingen van de Zionisten zijn niet lauw en niet nieuw. Uit de dagboeken van de Zionistische held Herzl van Wilders blijkt dat de Zionisten in 1897 ook al plannen maakte voor aanslagen op Turkije als het niet zou meewerken aan de 'Endlösung der Judenfrage' en dat de Joden in Irak bedreigd zijn door de Zionisten om naar Israël te emigreren. Het is tuig van de richel, die Zionisten. Europa was na de Franse Revolutie welhaast vrij van antisemitisme. Dat schrijven de Zionisten zelf dus er is geen reden aan te nemen dat hun bronnen niet kloppen.

De bedreigingen van de Zionisten aan het adres van de Staat is aanleiding om meer dan de pen te slijpen. Esther Voet en de Zionisten moeten worden uitgeschakeld. Liefst gewoon beschaafd met een aanhouding en langdurige bevoegd opsluiten in een inrichting in beheer van de Dienst Justitiële Inrichtingen. Afhankelijk van de verdere agressie van de Zionisten moet overwogen worden het kantoor van Esther Voet op voorhand te belegeren met tanks, drones en misschien zelfs scherpschutters.

Esther Voet wil oorlog. Ze wil geslagen en afgevoerd worden zodat ze kan janken dat er weer een Jodenvervolging aan de gang is in Nederland terwijl zij het moffenhoertje is die als geen ander weet hoe er vroeger met moffenhoertjes is omgegaan. Esther Voet neukt de verkeerde, om even een algemeen gebruikt Nederlands gezegde te benutten. Esther Voet, de Joodse Omroep, Stichting Anne Frank, Ronald Eissens, Uri Rosenthal, Lodewijk Asscher, Cohen, Naftaniel, al die 'so called' Joden zijn de top-nazi's zoals ze altijd geweest zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus