U bent hier: Home / Zionisten bedriegen magistratuur

Zionisten bedriegen magistratuur

by J.L. de Kreek — last modified 23-11-2013 20:10
Opgeslagen onder:

Op de website van de Nazi's van het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) wordt weer eens de ernst van de corruptie van de Zionisten bewezen. Naar aanleiding van een aangifte door het MDI zijn op 20 november de twee bestuursleden van Stichting Visie, de voorzitter en de secretaris/penningmeester, veroordeeld voor Antisemitisme. Op de website van de stichting was het boek ‘The Biological Jew’ gepubliceerd, waarin talloze voor Joden beledigende passages staan.

Omdat Zionisten doen alsof zij Joden zijn en zich van het Jodendom hebben afgekeerd en louter het kapitaal als G-d erkennen, denken mensen dat Joden gevaarlijke parasieten zijn die het bloed drinken van niet-Joodse kinderen en dat alles wat Joden doen crimineel is. Feit is dat alles wat de Zionisten doen crimineel is. Ze liegen over de Holocaust, en hebben de mensenrechten voor de Joden ontbonden in 1897 juist om Europa te ontdoen van de bulk Joden. Ook stelen zij Palestina van de oorspronkelijke bewoners en bedreigen zij het vrije woord.

De wettig en overtuigende bewijzen die aan deze conclusie ten grondslag liggen zijn authentieke documenten van Zionisten zelf waarin zij schrijven dat Joden vernietigd worden en op elkaar schieten moeten. Documenten die niemand onder ogen krijgt op school. Documenten waarop de Zionisten niet ingaan wanneer ze ermee geconfronteerd worden. Wel dreigen ze met 'dire consequences' wanneer de bijpassende conclusie getrokken wordt; terwijl de Zionisten thans reeds sinds 1897 de wereld met geweld bedreigen om Europa vrij van Joden te maken.

Het grote verschil tussen Joden en Zionisten is dat Joden het Joods Recht handhaven en Zionisten het recht van de sterkste. Het Joods Recht verbiedt Joden middels politieke en/of maatschappelijke middelen de Diaspora te revisioneren. Diaspora revisie is de dure term voor antisemitisme. Zionisten zijn racisten met een ideologie gebaseerd op segregatie, zeer strikte beperkingen op vrije meningsuiting en antidemocratisch bestuur. Zionisten schrijven zelf bij en tijdens de prelude op de Tweede Wereldoorlog dat er geen vredesakkoord gesloten wordt om de “kolonisatie honger” van de Zionisten te stillen. Eerst moesten de Joden uit Europa, dan pas waren de Zionisten bereid tot vredesbesprekingen.

Het wordt allemaal woordelijk bewezen door het boek 'the Jewish Ware Front' van Ze'ev Jabotinsky, de meest geëerde Zionistische leider van Israël. Het boek 'this is Betar' bevestigt het beeld van de Zionisten dat het extreem zieke 'fucks' zijn die de Joden een slechte naam geven. Nakomelingen van de Joodse slachtoffers hebben vastgesteld dat de Zionisten de grote miesgassers zijn waaraan de Joden het ongerief te danken hebben, en dat de Holocaust niet is volbracht. Deze nakomelingen moeten daarover zwijgen van de Zionisten.

Daarom hebben de Zionisten aangifte gedaan van antisemitisme en tegelijk bedreigen zij bestuur en rechtspraak met 'dire consequences' om de conclusie van de feiten niet te herkennen of erkennen. Oud-Hollands gezien houdtéén en ander bloed aan de muur in. Nakomelingen van de Joodse slachtoffers van Auschwitz vinden het niet leuk dat zij bedreigd worden om te zwijgen over de schuld van Zion aan de moord op hun Joodse voorouders. Dat begrijpt het Centrum Informatie Documentatie Israël vanzelfsprekend vanzelf zonder dat dit door de strot geduwd worden moet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus