U bent hier: Home / Zionisten bepaalde Holocaust

Zionisten bepaalde Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 07-05-2013 09:05
Opgeslagen onder:

Omdat de waarneming is dat Zionisten de Holocaust bepaald hebben wordt daar rechtens naar gehandeld. Wat de rechtbank ook zegt over Jeroen de Kreek en zijn beledigen van Joden, dit staat hem er niet aan in de weg de bedreigingen door Ronald Eissens van met MDI met 'dire consequences' bij Holocaustontkenning aan de ontoerekeningsvatbaar verklaring door de rechtbank te relateren. De heer mr. P. Velleman heeft op voor Ronny Naftaniel en Esther Voet en Ronald Eissens negatieve feiten niet van repliek gediend. Nu het Openbaar Ministerie in hoger beroep gegaan is zal de verdediging ervoor kiezen de klinische feiten nogmaals op te dissen aan raadsheren die zich ijs en weder dienende niet laten imponeren door de Zionisten die al sinds 1897 opzichtig de oorlogsdrum roffelen, bevolkingsgroepen ophitsend tegen elkaar.

Gelukkig voor de Jodenn zijn er bij en tijdens de Shoah geen zes miljoen Joden vermoord. Tussen de een komma zeven en drie komma drie miljoen is vooralsnog de meest betrouwbare onder en bovengrens. Het kunnen er meer zijn, het kunnen er net zo makkelijk minder zijn. Zeker is dat Adolf Hitler een aannemer van de Zionisten was. Antisemitische gevoelens tegenover overigens eigen joodse achtergrond is Zionisten eigen. Zionisten doen alsof zij Joden zijn om te profiteren van de verwarring die zij daarmee bij het publiek veroorzaken. Zionisten zijn de hardcore Nazi's. De harde kern van de Nazistische wereldbeweging wordt bepaald door Zionisten. Neo Nazi's voeren feitelijk een Zionistische vlag. Zij dienen de heilige Zionistische Zaak.

In eerste plaats Zionisten hebben belang bij Neo-Nazi's. Neo-Nazi's hebben persoonlijk geen belang bij Zionisme omdat de Zionisten na de Joden de rest laat creperen. Zionisten zijn ook racisten. Bezitten een diep gewortelde hunkering naar fascisme. Zionisten willen wereldmacht voor zichzelf om in vereniging met de Paus van Rome ouderwets anarchistisch het Katholicisme in Europa te doen laten regeren. Nadeel van het feit bekend te maken dat de Holocaust niet heeft plaatsgevonden en er geen zes miljoen Joden vergast zijn, is natuurlijk dat de Zionisten algemeen bekendheid daarmee aangrijpen om het restant aan te vullen met wat over is.

Dat risico bestaat er wellicht behalve dat dit voor het gehele plaatje niks uitmaakt omdat de Zionisten toch alle Joden kapot willen, behalve zij zelf en wat vrienden. De Tweede Wereldoorlog en de Shoah en ook de Zionistischte propaganda daarna draait om de verrijking van de bankiers familie Rotschield en nog enkele enterprise enterpeneurs in de de Vernigde Staten van Amerika. Vele tientallen miljoen dollats zijn er in geheime koffers verscheept om persoonlijk aan de Fuhrer afgegeven te worden. De koerier heeft drie presoonlijke gesprekken gehad met Adolf Hitler waaraan hij voor de oorlog ruchtbaarheid gaf in zijn boekje over de geldbronnen van Hitler, wat toen direct uit de handel is genomen en vernietigd, waarna de koerier tijdens de oorlog door de gestapo vermoord is.

Dit boekje over de geldbronnen van het nationaal socialisme is autentiek. Een overgebleven exemplaar is terug gevonden. Daarin staat dat de Federal Reserve Bank en Rockefeller en de Koninklijke Shell voor de oorlog middels een koerier Adolf Hitler dertig miljoen dollar betaald hebben om een desnoods geweldadige revolutie te beginnen in Europa. Het oude gezegde “volg het geld”, is ook in verband met de schuld van de Zionisten aan WOII en de Shoah van toepassing. Dat de familie Rotschield middels de bedrijven ook eigenaar was van Auschwitch en dat de beruchte Wanseefconferentie de Zionistische agenda bezeglegd, hoeft niet te verrassen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus