U bent hier: Home / Zionisten bepalen rechtspraak

Zionisten bepalen rechtspraak

by J.L. de Kreek — last modified 04-10-2013 08:40
Opgeslagen onder:

De rechtspraak in Nederland is niet onafhankelijk, deze wordt door de Zionisten bepaald. In ieder geval de rechtspraak in verband met vermeende discriminatiefeiten van joden wordt door de Zionisten bepaald. Dinsdagochtend 03 oktober 2013 vond de verdere behandeling plaats van het hoger beroep in de zaak hetzuur.nl. Een regiezitting waarbij de onderzoeksvragen van het OM en verdachte behandeld werden.

Verdachte zou zich op zijn website hetrzuur.nl beledigend hebben uitgelaten over joden. Verdachte meent dat hij louter de feiten relateert en de Zionisten ontmaskert als de beramers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Ook stelt verdachte dat er geen Holocaust geweest is. Omdat er significant minder dan zes miljoen joden vermoord zijn en omdat het woord Holocaust impliceert dat de joden zich vrijwillig ten volle bewust van het naderend eind in de gaskamers van de concentratiekampen gestort hebben.

Feit is dat na de Franse Revolutie het Zionisme de bron van antisemitisme is. Omdat Zionisten laffe antisemieten zijn die joden gevanceerd het leven zuur maken, en eigenlijk het katholieke Europa ook tot op het bot antisemitisch is, doet iedereen alsof de Zionisten te respecteren zijn. De Zionisten vormen met elkaar sinds 1897 een terroristische organisatie om de joden op te drijven naar groot Israël en het land van Nijl tot aan de Tigris van de oorspronkelijke bewoners te roven. Vandaar nu de conflicten in Syrië. Syrië staat op de agenda grondgebied te worden van Nazi-staat Israël.

De meeste mensen denken dat Israël door de joden gesticht is. Dat is niet waar. Israël is gesticht door Hitler. De Nazi's hebben de zetel verplaats van Berlijn naar Israël en jagen nog dagelijks op joden. Deze joden zijn de authentieke joden die geen leven hebben in Israël en bespuugt en beschimpt worden door de Zionisten. Deze Joden zijn Palestijnen die vroeger joods waren en tot de Islam bekeerd zijn. Deze Joden zijn ook de eigenaar van het zuur.nl die op vordering van Ronny Naftaniel opgejaagd wordt door het Openbaar Ministerie omdat hij er ruchtbaarheid aan geeft dat zijn joodse voorouders door de Zionisten naar de gaskamers zijn gedragen. Ondersteund door de grootvader van Lodewijk Asscher.

Deze verdachte heeft ter zitting Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet ontmaskerd als de oplichter, de crimineel, de persoon die in het verdachte bankje hoort te zitten. Vervolgens heeft Ronald Eissens op diverse internationale sites gedreigd met 'dire consequences' wanneer de verdachte in het gelijk wordt gesteld. Dat wil zeggen wanneer herkend en erkend wordt dat er geen holocaust is geweest en dat het gebruik van het woord holocaust zeer beledigend is voor joden wegens geloof. De eigenaar van hetzuur.nl is over de aangiften van de Zionisten en het dreigen met 'dire consequences' dermate boos dat de Zionisten in het algemeen en Ronald Eissens in het bijzonder het best vrijwillig uit het openbare leven verdwijnen.

17 oktober beslist het gerechtshof over de diverse onderzoeksvragen die er zijn. Hoe deze beslissing ook uitpakt: voor Ronny Naftaniel, Esther Voet, Ronald Eissens en alle andere Zionisten in Nederland breekt een buitengewoon ongemakkelijke tijd aan omdat zij allen behandeld zullen worden als liederlijke terroristen die heel goed weten dat hun Zionistische voorgangers de beramers zijn van WOII en de Shoah en zij de rechtspraak en het bestuur met terrorisme dwingen dat te verhelen.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus