U bent hier: Home / Zionisten beraamde Tweede Wereldoorlog

Zionisten beraamde Tweede Wereldoorlog

by J.L. de Kreek — last modified 28-08-2013 16:29
Opgeslagen onder:

De IDF, het Israëlische leger, is heel intelligent. Het is in staat geweest gesprekken af te luisteren waarin Syrische commandanten een gifgasaanval beraamden. De grap nu is dat het Israëlische leger tot op de dag van vandaag niet in staat is gebleken de authentieke archiefstukken boven tafel te krijgen die onomstotelijk bewijzen dat de Zionisten de beramers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah en dat het Israëlische legger vroeger de Moffen genoemd zijn!

'Stockpiles' met autentieke accademische feiten die bewijzen dat de hele Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 op touw gezet zijn door de Zionisten in vereniging met het Vaticaan. Dezelfde partijen die zich nu voordoen als bestrijders van internationaal terrorisme en beschermengelen van het Jodendom. Het Israëlische leger is op Nazistische leest geschoeid. De Staat Israël is gesticht door Adolf Hitler ook al roemen de Zionisten hun leider Herzl voor deze misdaad. Als er iets een smetvlek op het Jodendom is dan is dat de verondersteld Joodse Staat. Het Jodendom verbiedt een Joodse Staat als product van politiek maatschappelijke initiatieven van wie dan ook.

Joden leven volgens de eeuwen oude Joodse traditie in de diaspora zonder daarbij politiek, maatschappelijk of anderszins de stichting van een eigen staat of het zijn van Natie of ras te ambieren. Zionisten vinden dat Joden een ras zijn omdat zij dan hun rassenwetten op de Joden loslaten kunnen ten behoeve van een permanente verblijfsvergunning in het wereld-getto wat reeds met muren en legers der christelijke kruisvaarders omsingeld is. Ronny Naftaniel en Esther Voet en Ronald Eissens en Loe de Jong en Harry Mulisch en Theodore Holman weten hiervan alles. Zij kijken willens en wetens weg omdat het antisemieten zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus