U bent hier: Home / Zionisten daders Holocaust

Zionisten daders Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 23-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

73 jaar na de dood van Adolf Hitler komt eindelijk de waarheid boven tafel: de Zionisten zijn de daders van de Holocaust. Al sinds 1890 werken de Zionisten zonder Joods mandaat actief aan de stichting van het wereld-getto te Palestina. Om hun overwinning te vieren willen de Zionisten een nieuwe tempel bouwen. De bouw van deze tempel vereist offers en daarom zijn de Joden vermoord in de kampen die zijn aangelegd door de onderneming van de familie die de Vorst zal zijn van alle Joden met Groot Israël als Koninkrijk.

De muntHet is allemaal makkelijk te zien en begrijpen aan de hand van duizenden pagina’s authentieke tekst van de Zionisten die tot op heden altijd zijn verdoezeld door Zionisten, het onderwijs en Historici als Thierry Baudet en Mark Rutte. De kampen, de treinen, het deporteren, de slavernij, het executeren van Joden, antisemieten voor handhaving van de openbare orde, Adolf Hitler, de nieuwe tempel, het offer, de Endlösung, de Holocaust, de Rothschild als Vorst, het staat álemaal letterlijk aangekondigd in de duizenden pagina’s authentieke publicaties van de grote Zionistische leiders Theodor Herzl en Ze’ev Jabotinsky die door de Zionisten en Geert Wilders op een voetstuk worden geplaatst. Uitkomen voor de waarheid en de feiten van de Zionistische grondslag van de Holocaust mag niet van de Zionisten want dat vinden de Zionisten antisemitisme. Dan doen ze aangifte en bedreigen de Zionisten de Rechtspraak om te vervolgen en veroordelen. 

Zionisten zijn geen Joden ook al doen de Zionisten van wel. Zionisten zijn tegen de Joden. Zionisten haten Joden. Zionisten stelen de Joodse identiteit zoals de naam Israël, de Joodse symbolen, het Hebreeuws, de Synagoge. De menora, en de Thora, om te misleiden. Daardoor denken de meeste mensen dat Zionisten hetzelfde als Joden zijn en haten ze Joden omdat Zionisten van die laffe terroristen zijn die zich verschuilen achter de identiteit van hun Joodse slachtoffers. Zionisten willen dat anti-Zionisme gelijk wordt gesteld aan anti-Semitisme, terwijl Jodendom juist zeer anti-Zionistisch is. Hidde Jan van Koningsveld de actuele Führer van de CIDI-Jugend is zo’n antisemiet die leiding geeft aan pogroms op personen met Joodse achtergrond om de waarheid onder de pet te houden. Zionisten haten Joden.

Onder Joden is de diepgaande samenwerking tussen de Zionisten en de Nationaalsocialisten reeds lang bekend. Net als het verhaal van Rabbi Michoel Ber Weissmandel, een Slowaakse rabbijn die bijna duizenden Joden heeft gered tijdens de Holocaust. In 1942 schreef deze Rabbi een brief aan ‘het Joodse Agentschap’ in Zwitserland waarin hij smeekte om geld om transporten te voorkomen van Tsjechisch Joden naar de gaskamers in Auschwitz. Nathan Schwalb, die de vertegenwoordiger van het Agentschap in Zürich was, heeft toen als volgt gereageerd:

As to the cry that comes from your country, we must be aware that all the nations of the Allies are spilling much blood and if we do not bring sacrifices, with what will we achieve the right to sit at the table when they make the distribution of nations and territories after the war? And so it would be foolish and impertinent on our side to ask the nations whose blood is being spilled for permission to send money into the land of their enemies in order to protect our own blood. Because only through blood will the land be ours. As to yourselves - members of the group - you will get out, and for this purpose we are providing you with funds by this courier.

De Tempel van het Zionisme vereist dat "sacrifices" naar het altaar worden gebracht. De grote Zionistische leider Theodor Herzl noemde deze offers 08 juni 1895 "Großer Versöhnungsausklang". Theodor Herzl verwijst hier expliciet naar Jom Kippoer (Grote Verzoendag) wat eindigt met een brandoffer (Holocaust). “Versöhnung” betekent “verzoening”. “Großer” betekent “groot”. “Ausklang” betekent “slotstuk”. Theodor Herzl schrijft in zijn dagboeken 08 juni 1895 dat het Jodenvraagstuk met een grote “verzoeningsfinale” opgelost wordt. In deze zin in zijn dagboeken 08 juni 1895 is door Theodor Herzl bepaald dat een Holocaust het sluitstuk is van de “Endlösung der Judenfrage”.

De grote militair leider der Zionisten, Ze’ev Jabotinsky schreef pal voor de oorlog: “De Joodse Staat moet het oorlogsdoel zijn van alle bondgenoten”. De antisemieten waren al sinds 1890 de trouwste bondgenoten en beste vrienden van de Zionisten en werkte al in 1933 symbiotisch met hen samen ter realisatie van de Endlosung. De antisemieten zijn geaccrediteerd en betaald door de Zionisten als ten uitvoerleggers van de Holocaust. Eichmann spiegelde zich aan de grote Zionistische leider Theodor Herzl en deed het werk wat de Zionisten in 1897 reeds wilde: Joden deporteren per trein naar de slavenkampen der Zionisten.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus