U bent hier: Home / Zionisten demoniseren noodzakelijk

Zionisten demoniseren noodzakelijk

by J.L. de Kreek — last modified 16-07-2015 06:00
Opgeslagen onder:

In het belang van de mensheid in het algemeen en de Joden en Palestijnen in het bijzonder is het noodzakelijk de Zionisten te demoniseren tot ze allemaal als oud vuil in het riool liggen. Schoften zoals schoften bedoeld zijn, dat zijn Zionisten. De ziekste 'mother fockers' denkbaar. Het is helemaal niet moeilijk te begrijpen hoe het zit met het Zionisme en het antisemitisme en de fascisten en de Nazi's. Bijna alles blijkt uit de dagboeken van de Zionistische held van Wilders.

Hij die als eerst in het openbaar over de 'Endlösung der Judenfrage' begint is de Zionistische held van Wilders. Zijn dagboeken zijn het constitutionele fundament van Israël. Daarin staat dat de antisemieten de beste vrienden zijn van de Zionisten. De Zionistische held van Wilders schrijft het in de Duitse taal die Hitler en Himler en Eichmann ook machtig waren. Eichmann zag zichzelf als een echte Zionist en Hitler is een typisch Joodse familienaam. Esther Voet die journalist is van het Nieuw Israëlitisch Weekblad weet dit allemaal. De overige helden van Wilders zijn ook Zionisten.

Deze feiten zijn dankzij Internet een paar jaar geleden voor het eerst onder ogen gekomen van een lid van de tweede generatie van wie de Joodse familie op de trein is gezet naar Auschwitz om niet terug te keren. Honderden zo niet duizenden andere Joden zaten met hen in de wagons die reeds in 1897 besteld waren door de Zionistische helden van Geert Wilders. Deze persoon mag van Esther Voet en van Ronald Eissens en van de Joodse Omroep en van de Anne Frank Stichting niet uit de kast komen met de waarheid en de feiten over het virulente Nazisme van de Zionisten want dan dreigen er 'dire consequences'. Aan de uitspraken te zien zijn de magistraten die moesten oordelen over deze kwestie zich onmiskenbaar een hoedje geschrokken.

Omdat Esther Voet volhoudt en stoer doet op Jalta en niet eerlijk is en ronduit vals en gemeen en eigenlijk diep ziek is wordt haar in meest oprechte zin de tyfus en de tering aangezegd en haar deelname aan Internationale Misdrijven ten laste gelegd. Niet alleen haar, die Grote Hoer, ook Ronnie Eisenmann en Onno Hoes zijn prominente deelnemers aan Internationale Misdrijven op Semieten. Dat weten ze donders goed. Zij verlustigen zich aan hun misdrijven. Dat past nu eenmaal bij psychopaten, verkrachters en moordenaars. Zij houden van hun slachtoffers. Moord en doodslag doen zij met liefde. Lodewijk Asscher de minister van de PvdA is ook een zieke 'fuck'. Echt een hele zieke 'fuck'. Zoon van een Hoer, kan niet anders.

De grootvader van Lodewijk Asscher was een echte Zionist. Daarmee is eigenlijk alles gezegd. Hij was voorzitter van de Joodsche Raad. Dankzij hem en zijn Zionistische vrienden is het succes van de Jodenvervolging in Nederland groot geweest. Lodewijk Asscher ondersteunt in vereniging met Wouter Bos en Femke Halsema en De Correspondent de Internationale Misdrijven van het CDA en de VVD en de SGP en Wilders en de CU in Irak. Die oorlog in Irak is onderdeel van de droom van de Zionistische helden van Wilders die ook volledig verantwoordelijk zijn voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Lodewijk Asscher gaf ook leiding aan de razzia op de Aya Moskee aan de Postjesweg te Amsterdam.

Het Nieuw Israëlitisch Weekblad waar Esther Voet werkt als journalist en de Telegraaf waren in het Concertgebouw te Amsterdam aanwezig anno 1922 toen de dagboeken van de Zionistische held van Wilders gepresenteerd werden, met daarin de tekst dat antisemieten de beste vrienden zijn van de Zionisten en dat Joden vernietigd moeten worden. Iedereen applaudisseren. Het is helemaal niet zo dat het NIW of de Telegraaf zich toen druk maakte om het brisante antisemitische van de Zionistische Armageddonmonsters. Né, in 1940-1945 werd de bezetter volop ondersteund door de grootvader van Lodewijk Asscher en de Telegraaf die dus al in 1922 wisten dat de Zionisten wilde dat Joden vernietigd werden.

Dat Hitler betaald is door de Joodse familie die middels de onderneming Auschwitz in eigendom had en dat de grootvader van de vorige president Buch bancaire zaken van Hitler managede zijn feiten die nooit onderwezen worden door Esther Voet, of Lodewijk Asscher of Saskia Belleman of GeenStijl. Toch zijn het misschien wel de meest relevante feiten als het gaat om aanwijzen van de verantwoordelijken. GeenStijl is van de Telegraaf. Likt welhaast dagelijks het kontgat der Zionisten schoon. Het is er trots op dat Wilders met FITNA slachtoffers gemaakt heeft onder Nederlandse militairen. Doden en gewonden en aanzienlijke materiële schade. Dusse de komende tijd wordt extreem kut voor bepaalde mensen. Verzekerd is dat sommige van hen zullen wensen dat de doodstraf nooit was afgeschaft.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus