U bent hier: Home / Zionisten doorgewinterde Nazi's

Zionisten doorgewinterde Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 11-07-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Journalisten als Esther Voet en Kustaw Bessems kommen er niet voor uit de Nazikast: Zionisten zijn doorgewinterde Nazi's. Zionisten zijn bij meerderheid ethisch Ashkenazim. Ashkenazim is een Joods woord voor Joden zonder Semitisch bloed. Deze Joden hebben hun wortels in Europa en niet in Mesopotamië zoals de Bijbelse Semitische Joden. Van oudsher zitten de tekens N.A.Z.I in het woord Ashkenazim. Zoals zo vaak met de Joodse taal en letterkunde hebben Joodse woorden diepere betekenissen. De wortel N.A.Z betekent in het Hebreeuws “vloek” of “vervloeking”. De Ashkenazim zijn vervloekt.

Ook aan de 'founding fathers' van het Zionisme is te zien dat Zionisten doorgewinterde Nazi's zijn. Zij zijn immers de personen die de 'Endlösung der Judenfrage' bedacht hebben. Zij zijn de wegbereiders van Adolf Hitler, de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Meeste mensen denken dat Hitler de personificatie is van het kwaad. Dat komt omdat de Zionisten verzwijgen dat hun leiders Hitler hebben betaald en de eigenaren waren van Auschwitz. Het is niet toevallig dat Hitler een typisch Ashkenazische naam is. Na de Tweede Wereldoorlog hebben de Nazi's hun massaslachtingen op de Semieten voortgezet in het Midden Oosten.

Daar worden nu de Palestijnen uitgeroeid die in tegenstelling tot de Ashkenazim wél bloedbroeders zijn van de authentieke Bijbelse Joden uit het Midden Oosten. Dansend en zingend als volleerde Nazi's vieren zij de verwoesting van Gaza. Vol haat en volledig vervuld van de geest van Satan gaan zijn ongebreideld hun Nazigang in het Beloofde Land. Esther Voet en Kustaw Bessems willen de feiten niet erkennen omdat anders iedereen weet dat zij keihard de geschiedenis liegen en het bloed der Nazi's door hun aderen stroomt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus