U bent hier: Home / Zionisten eisen Jodenvervolging

Zionisten eisen Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 26-10-2014 09:10
Opgeslagen onder:

Directeur Esther Voet van het Centrum Informatie Documentatie Israël eist vervolging van Joden wegens antisemitisme omdat zij de feiten en cijfers over de diepgaande collaboratie van de Zionisten met de Nazi's openbaar maken. Ook bedreigen zij en haar handlangers de magistratuur met 'dire consequences' wanneer er geen Jodenvervolging plaatsvindt. De klacht van de Joden is dat de Jodenvervolging van 1940-1945 ook al de schuld is van de Zionisten.

De innige samenwerking tussen de Zionisten en de Nazi's bestond eruit dat de Nazi's de aannemers waren van de klus die de Zionisten geklaard wilde hebben. De Zionisten leverde de plannen, het geld en management. Hitler deed de uitvoering met de SS enzo. De Zionisten begonnen in 1897 met het ontbinden van de mensenrechten voor de Joden en het kwalificeren van de Joden als bij meerderheid een stam van verachtte bedelaars. Ook bepaalde zij toen de stereotypen over Joden door bijvoorbeeld te propageren dat Joden niet met andere volken samen leven kunnen.

 

De feiten blijken allemaal dankzij internet. Over de hele wereld zijn mensen zo aardig geweest authentieke Zionistische geschriften online te plaatsen van de Zionistische helden van Geert Wilders. Die werken lezen als de blauwdruk voor de Holocaust. De Zionisten schrijven dat zij antisemieten accrediteren om de massa te controleren. De Zionisten schrijven dat zij tegen democratie en tegen vrije meningsuiting zijn. De Zionisten schrijven dat zij verzet met bruut geweld neerslaan. De Zionisten schrijven dat Joodse rijkdommen geliquideerd moeten worden, dat Joden op elkaar moeten schieten en dat ze vernietigd moeten worden.

 

Dat was allemaal al in 1897. Toen reeds had één van de Zionistische helden van Geert Wilders en Esther Voet de 'Endlösung der Judenfrage' op de internationale agenda gezet. Niet een oplossing schrijft deze journalist in zijn dagboeken, née dé finale oplossing. Het is allemaal letterlijk terug te lezen in de werken die openbaar zijn gemaakt door Joden die nu vervolgd worden op last van Esther Voet omdat Esther Voet niet wil dat het algemeen bekend is dat Hitler net als Eichmann de Zionistische zaak diende.

 

Bijzondere aan de Jodenvervolging van vandaag is dat Esther Voet het lef heeft de tweede generatie te vervolgen. Dus de generatie Joden ná de geholocauste generaties. Deze tweede generatie wil graag de vrijheid om zelf te bepalen wat het leest in de talrijke antisemitische geschriften van de helden van Esther Voet en Geert Wilders. Deze generatie wil zich niet laten kerstenen door Zionistische hufters die zeventig jaar na de Shoah nog altijd het gore lef hebben de holocaust te liegen, en de magistratuur te bedreigen met 'dire consequences' wanneer publicatie van de waarheid niet veroordeeld wordt.

 

Esther Voet van het CIDI laat zich negatief uit over de tweede generatie die ontdekt dat de eerste generatie bij meerderheid bestaat uit een stelletje massamoordenaars die het eigen soort eerst naar het gas hebben gedragen en zich vandaag bezondigen aan een industriële genocide op de Arabieren. Esther Voet is deelnemer aan de voortgaande genocide op de Semitische medemens die de Zionisten in 1897 begonnen zijn. Vandaag worden zij ondersteund door Geert Wilders die tot zijn nek in het kontgat van de Zionistische varkens zit.

 

Één en één is ook in 2014 twee. Esther Voet van het CIDI is feitelijk een bijzonder laf Moffenhoertje wat haar Nazimakkers uit de Tweede Wereldoorlog in bescherming neemt door te liegen over de doelstellingen van het Zionisme en de Holocaust, en de vervolging af te dreigen van de generatie Joden die de Zionistische terreur meer dan zat is. Zionisme is één van de meest smerige vormen van bedrog waarbij Apen en Varkens de schijn wekken alsof zij Joden zijn om ten titel van Joodse verlossing zich te verlossen van de Joden en het Midden Oosten in bezit te krijgen van een door Rothschild, Rockefeller en ook Koninklijke Shell betaalde terreurorganisatie.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus