U bent hier: Home / Zionisten en Katholieken dé Nazi's

Zionisten en Katholieken dé Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 01-03-2015 17:05
Opgeslagen onder:

De Nazi's bestaan uit Zionisten en Katholieken, aangelengd met niet Joodse en niet Christelijke racisten en fascisten. De Davidster die Joden voeren als symbool van hun identiteit verwijst naar Saturnus aanbidders en de Synagoge van Satan zoals bedoeld in de Thora. Katholieken zelfde laken en pak. Een groep Satanisten die het Heilige Woord van Jehova gekaapt hebben om de bevolking te kerstenen. Katholieken als arabist Hans Jansen op Geen Stijl zijn beroeps Nazi's die het hardst liegen in het belang van de kruistochten van de Naties van het Kruis.

De oorlogen van het vrije westen in Moslimlanden zijn de voortbouwende strijd van de 'hard core' Moffen tegen de minderheden op aarde. Veilig vanuit de luie stoel commanderen zij de legers van de machten met hun geld. Het zijn de families die ook Hitler gefinancierd hebben en Auschwitz hebben laten bouwen die schuldig zijn aan het moderne terrorisme sinds de oprichting van vereniging Erez Israël te Basel 1897. Geïnspireerd op het Diaspora revisionisme van de Katholieken maakte de Zionisten toen reeds een eind aan de mensenrechten voor de Joden in Europa.

Vijfduizend pagina's dagboeken van de held van Wilders leren waar het hart ligt van de Beul van Venlo. Bij de kerstboom en de man die de uitvinder is van de Endlösung der Judenfrage en het fundament gelegd heeft voor het bombardement op Rotterdam. De SS en Hitler waren Tempeliers. In het echt. Dat wil zeggen dat zij in de veronderstelling verkeerde in dienst van de heilige doelen van het Vaticaan op kruistocht te zijn tegen de Joden en opzoek naar de Heilige Graal. De waarheid over de Zionisten en Katholieken en hun collaboratie met de antisemieten is dat zij hun zieke streken niet verleerd zijn.

Israël is Mofrica in meest zuivere betekenis. Bedoeld om de Joden te laten creperen of te bekeren tot het verondersteld ware geloof wat het gedachtegoed is van kerstende dictators die ook in de stamboom de financiers van Hitler en eigenaren van Auschwitz huisvesten. Israël is opgericht door terroristen die het oogmerk bezitten alle minderheden op aarde te separeren van het edele blanke 'Joodse' ras wat als soeverein vorst heerst over aarde. Joods is dat ras niet.

Het bloed van de Nazi's stroomt door de aderen van de Israëlisch. Hun voorouders hebben de Joden van Europa vermoord zodat de Amerikaanse Joodse Prinsesjes nu lekker kunnen paraderen langs het strand van Tel Aviv met hun kralen van de Bijenkorf. Al die zogenaamd Joodse lui die de steun betuigen voor Israël zijn gevaarlijke Nazi's die in groepsverband werken aan de 'take over' van het wereldbestuur door fascisten en racisten. Typische aan Nazisme is de Katholieke inspiratie en het Zionisme.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus