U bent hier: Home / Zionisten en Telegraaf zijn schuldig

Zionisten en Telegraaf zijn schuldig

by J.L. de Kreek — last modified 03-07-2015 10:17
Opgeslagen onder:

De Zionisten en Telegraaf zijn schuldig aan heel veel problemen in Nederland waaronder de deportatie van de Joden in 1940-1945. Meeste mensen denken dat Hitler de Joden op eigen gezag gedeporteerd heeft. De Zionisten hebben de Joden door Hitler laten deporteren. Het plan van de Final Solution is bedacht door de grote Zionistische held van Wilders. Hij is de man die in 1897 de terroristische organisatie vereniging Erez Israël opricht samen met zo'n tweehonderd andere antisemieten.

De Telegraaf had daarvan al in 1922 weet. Het heeft erover gezwegen. Telegraaf was toen samen met het Nieuw Israëlitisch Weekblad bij de perspresentatie van de dagboeken van de Zionistische held van Wilders waarin klip en klaar staat dat de antisemieten de betrouwbaarste vrienden zijn van de Zionisten, dat de antisemieten geaccrediteerd zijn om de massa te controleren, dat Joodse rijkdommen geliquideerd moeten worden en dat Joden vernietigd moeten worden. 

Iedereen applaudisseerde voor de Zionisten. Iedereen vond Herzl de grote held. Niemand gaat in op zijn antisemitisme en de wil om Europa naar de afgrond te dragen teneinde de bulk van Joden uit Europa te verdrijven. De Zionisten zaten vuistdiep in het regiem van Hitler. Ze zaten letterlijk bovenop zijn lip. De partners van Hitler tijdens de Bierkellerputsch waren Zionistisch geïnspireerd. Eichmann zag zichzelf als een echte Zionisten. Het geld van Hitler was afkomstig van de Zionisten. Auschwitz is gebouwd door ondernemingen van de Zionisten innig samenwerkend met de SS.

Joden die daarover eerlijk en open verklaren worden opgedreven en opgejaagd door de Zionisten en uitgelachen door hun handlangers zoals de journalisten van de Telegraaf en GeenStijl en bijvoorbeeld Kustaw Bessems. De bedenker van de Endlösung der Judenfrage was prominent journalist. Prominente journalisten als Esther Voet, Harry Mulisch, Kustaw Bessems, Hans Knoop zetten de leugens voort. Don't ask. Don't tell. Helaas voor de Zionisten en Telegraaf is er geen ontkennen aan. Door internet zijn talrijke archieven open gegaan en kan iedereen die munt zien die Goebbels geslagen heeft om de innige band tussen de Zionisten en de Nazi's te bezegelen.

 

De munt

 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus