U bent hier: Home / Zionisten extreem gevaarlijk

Zionisten extreem gevaarlijk

by J.L. de Kreek — last modified 28-10-2013 06:35
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn een direct en rechtstreeks dreigend ernstig gevaar voor Nederland, de wereld en Europa. De Zionisten hebben de Tweede Wereldoorlog en de Shoah beraamd om Rothschild de gevierde joodse bankier te Londen gelegenheid te leveren Palestina het Heilige Land, inclusief Jeruzalem, op te kopen als Koninkrijk voor de joden wiens Koning hij zijn zal. Het mooie aan internet is dat de geschiedenis er transparant van wordt.

Dankzij vrije meningsuiting krijgt iedereen zicht op het feit dat reeds 28 november 1829 in the Colombian Star gedocumenteerd was dat Baron Rothschild Koning der Joden is. In 1895 schrijft de grote Zionistische leider Herzl in zijn persoonlijke dagboeknotities dat de Koning nog een keer verrijkt zal worden wanneer het familiehuis meewerkt aan de 'Endlösung der Judefrage' inclusief treinen en deportatiecentra en antisemieten en joden die vernietigd worden moesten. Hij schrijft ook dat de Koning de legers van de grote machten dicteert en dat iedereen voor vrede van hem afhankelijk is.

De grote Zionistische leider Theodore Herzl heeft het in zijn persoonlijke dagboeknotities ook over de eerste prins die het familiehuis leveren zal, gekroond in de tempel die natuurlijk dezelfde katholieke tempel is als het Vaticaan graag ziet. Iedereen denkt dat de Rothschilds joden zijn. Zelf laten zij zich graag portretteren als de joodste joden onder de joden. Feitelijk zijn het Nazi's, of Ashkenazim . Euro-Aziaten. Genetisch verwant met Dzjengis Khan. Geavanceerde corruptie heeft deze parasieten van de mensheid groot gemaakt en gehouden. Ze zijn de dans van de Franse Revolutie ontsprongen en hebben zich gevestigd in de Verenigde Staten van Amerika van waar zij de legers van de grote machten over aarde commanderen met hun geld.

Opzet van de Rothschild is, net als dat van de Rockefellers, de Nieuwe Wereld Orde. De Orde waarin Koning Rothschild daadwerkelijk gekroond is door waarschijnlijk de Paus. De Rothschilds en het Vaticaan hebben meer met elkaar gemeen dan de Rotschilds en de Joden. Er is een broedgenootschap tussen de Rothschilds en de Paus wat af te zien is aan het uniform wat de Rothschild draagt bij en tijdens bezoeken aan het Vaticaan. Het kostuum van de kruisvaarders. Zionisten zijn het gevolg van een oude kongsi tussen het Byzantijnse Rijk en de Khazar koningen. Het zijn Romeinen.

Dat de Zionisten feitelijk Romeinen zijn is makkelijk af te zien van het clublied der Zionisten. Shir Betar. Daarin wordt de verovering van de heuvels van Yodefet en Masada bejubeld. De enige die daar veroverde waren de Romeinen. Ook gaat de tekst over kronen met de Diadeem van David. De Romeinen droegen Diadeems. De overige heersers werden gekroond met kronen. Dat dit lied gezongen werd door de eerste bruinhemden in Duitsland en dat de grote Zionistische leider Jabotinsky van de tent na de Tweede Wereldoorlog schriftelijk verklaart dat WOII een joodse oorlog is, bewijst genoeg.

Nu vandaag worden bovenstaande conclusies bedreigd met 'dire consequences' door Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet. Een vergissing die hem duur betaald worden zal. Voorts verder wordt er opgetrokken op weg naar het ontmantelen van alle Zionistische clubs in Nederland. Deelname aan Zionistisch geïnspireerde organisaties of blijk geven van Zionisme zal afgestraft worden als voorbereidingshandeling tot genocide op de Joden. Zionisten zijn de grote probleemmakers op aarde, in vereniging met de Katholieken. De Joden in West Europa hadden steeds minder last van antisemitisme, tot de Zionisten zich met de politiek gingen bemoeien. Doordat het antisemitisme ten gevolge van de mensenrechten afnam hadden de slavendrijver geen stok meer om de Joden te slaan.

Om de eigen marktpositie als leidend slavenhandelaren veilig te stellen besloten tweehonderd niet gekozen Zionisten in 1897 de mensenrechten voor de Joden eenzijdig te ontbinden. Zich opstellend als de leiders van de Joden op aarde. Joden hadden daarom niet gevraagd. Die waren tevreden met de mensenrechten en zagen ook in de beruchte Dreyfus affaire bewijs van het succes van assimilatie en emancipatie der Joden, waartegen de Zionisten zich met geweld verzette. De rest is geschiedenis. De Rothschild en de Rockefellers hebben Hitler betaald. Bush heeft het bureau van Hitler gemanaged. Bedrijven van Rothschild waren eigenaar van Auschwitz, dus de Koning kan aan het spreekwoordelijke gas.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus