U bent hier: Home / Zionisten gecamoufleerde Nazi's

Zionisten gecamoufleerde Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 09-07-2014 13:50
Opgeslagen onder:

De Nazi's zijn de Holocaust officieel begonnen te Basel 29-31 augustus 1897 bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres. Zij noemde zich toen Zionisten. Eufemistisch zeiden zij de Joodse belangen te dienen. Zij wilde met politiek maatschappelijke middelen Joden bevredigen in het verlangen terug te keren naar Palestina. Joden komen altijd graag terug in het gebied wat nu Israël genoemd wordt. De muur om die veronderstelde Staat is een heuse getto-muur.

De opzet van de Zionisten is om alle Joden kapot te maken en iedereen in de waan te plaatsen omtrent het aantal geholocauste Joden. Er zijn geen zes miljoen Joden gebrandofferd. Gelukkig niet. Het is de Zionisten niet gelukt de kabbalistisch zes miljoen broeders en zusters te offeren ten ere van Moloch. Het karakter van de zionisten komt overeen met het kwaad zelf. Zionisten opereren onder een terroristische vlag. Dat doen ze al bijna 117 jaar.

 

De Zionisten hebben het internationaal terrorisme uitgevonden. De Zionisten terroriseren iedereen ouderwets geïnspireerd op de Maccabeeën. Wie het Zionisme bestudeerd zoals het is ziet dat de Zionisten de eerste Bruinhemden waren in Duitsland. De Zionisten waren de eerste die in de eigen tijdschriften publiceerde over de 'Endlösung der Judenfrage'. De Zionisten in de VS waren de eerste die het over een Holocaust hadden, in 1900 reeds. De Zionisten waren de eersten die Duitsland de oorlog verklaarde.

 

De Zionisten schreven het eerst prominent over het vernietigen van Joden. De Zionisten bedachten het Jodenvraagstuk. De Zionisten waren de eerste met verzet tegen 'Entartete Kunst'. De Zionisten begonnen over het deporteren van Joden per trein. De Zionisten waren de eerste die het met getto-eigenaren hadden over het managen van de getto's. Zionisten waren de eersten die Israël het wereld-getto noemde. Zionisten zijn de eerste na de Franse Revolutie die het stokje in de antisemitische estafette van de Katholieken overnamen.

 

De Zionisten zijn de eersten die het initiatief namen tot het bouwen van Auschwitz. De Zionisten zijn de eerste die in Odessa de pogroms lieten begaan terwijl zij ook de eersten waren op wiens gezag de politie opereerde. Zionisten zijn de eersten die heulen met de katholieken. Zionisten zijn de eersten die Hitler groot gemaakt hebben. Zionisten zijn de eersten die in Hitler hun man in Duitsland zagen en hem betaalde. Zionisten waren de eersten die van Hitler een gewelddadige revolutie in Europa wilde. Zionisten waren de eerste overweging bij en tijdens zijn Bierkellerputsch. Zionisten waren de eerste meesters van Hitler.

 

De Zionisten zijn de eersten die in hun heimateliederen de overwinningen van de Romeinen op de Joden bejubelen. Zionisten zijn vandaag weer de eersten die Jodenjagen. Zionisten zijn altijd de eersten daarom zijn het Nazi's. Het woord Nasi associeert met de eerste, en de Zionisten wisselen vaak een “s” voor een “z” of omgekeerd. Bovendien schrijven de Joden zelf dat de Nazi-propaganda gebaseerd is op wat Zionisten zeiden. Er is geen reden elkaar voor de gek te houden. De Zionisten zijn professioneel en deskundig gecamoufleerde Nazi's als onderdeel van de militaire missie om het Duizendjarig Nazirijk definitief te vestigen.

 

De aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. De ronduit dubieuze oorlogen van het overwegend christelijke westen in Moslimlanden. De hetze van Wilders tegen alles wat niet zijn nestgeur bezit. De selectieve en opzichtig opportunistische berichtgeving van het CIDI. Het pathologische holocaustliegen. Het dreigen. Het bombarderen. De Zionisten zijn uit op oorlog met iedereen. De Zionisten willen heersen en Rumsfeld is één van hun militaire leiders in de eindeloze christelijke kruistochten die de wereld teistert. De Zionisten, Katholieken en Nazi's zijn één broederschap ook vandaag ondersteund door de SS.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus