U bent hier: Home / Zionisten grootste racisten

Zionisten grootste racisten

by J.L. de Kreek — last modified 21-03-2015 09:35
Opgeslagen onder:

Esther Voet van het CIDI maakt zich op Twitter weer eens druk om iemand die komt praten bij de antiracisme demonstratie in Amsterdam 21 maart 2015. Ze vergeet te vertellen dat het oplossen van het “Jodenprobleem” en het “Negerprobleem” en het “Egypteprobleem” behoort tot het fundament van het Zionisme. Esther Voet doet graag alsof zij een Joodse achtergrond bezit terwijl ze een Nazi is. De Nazi's zoals iedereen die heeft leren kennen van de Duitsers, zijn groot gemaakt door de Zionisten.

De muntDe eerste Bruinhemden in Duitsland zijn opgericht door de Zionistische helden van Geert Wilders. Het bombardement op Rotterdam is betaald door de Zionistische helden van Wilders. De Endlösung der Judenfrage is bedacht door de Zionistische helden van Geert Wilders. Hitler is betaald door de Zionistische helden van Geert Wilders. Auschwitz is gebouwd door de Zionistische helden van Geert Wilders. De Nazi's waren de uitvoerders van de agenda van de Zionistische helden van Geert Wilders.

Allemaal feiten die niet geopenbaard mogen worden van de Zionisten want dan dreigen er 'dire consequences'. Vergaande beperkingen van de vrije meningsuiting en profiteren van antisemitisme en slavernij is een kerndoelstelling van de Zionistische organisaties. Separeren van alle minderheden is de bedoeling van de Zionisten. Hoe is dit allemaal te weten? Eenvoudig. Door de geschriften te lezen van de Zionistische helden van Geert Wilders die Esther Voet van het CIDI nooit publiceert en waarvan zij haar best doet om te voorkomen dat iedereen de eigen conclusie trekt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus